Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
Sziasztok Lányok!
Egyszerűen képtelen vagyok utolérni magam:((((de amint lesz időm jövök.
Sziasztok!
Reggel korán keltem....gyors meg varrtam ami sos volt....be mentem Pécsre...Doxikának anyagot vettem.....éééééés találtam egy rövidárus nagykert....először nem szolgáltak ki mert csak kereskedőket....azt át mentem a másikba,ott kiszolgáltak volna,de baromi drágák,így csak az interlockba vettem tűt,de azt is csak kínomban,mert má mindent előpakoltattam,és semmit nem vettem....
Azt gondoltam egyet és vissza mentem a nagykerbe....bediktáltam nekik a Kft-énk adószámát.....és má dőzsölhettem is az árukészletükben:)
Jaaaj nagyon pörgök,bár ott hagytam egy csomó lóvét.....de nagyon sok mindent vettem:))))))
Vegyél oxy por folttisztítót, önts egy kanállal meleg vízbe és áztasd be az inget, pár órása. Az kihozza.
Nem mondom, hogy vanisht vegyél, mert a rossmanban és adm-ben van saját márkájú, feleannyiba kerülő, ami jobb is mint a vanish.
Kisütött a nap!
Végre ideírt!
Meg nem is kell. dani össz-vissz 13 és fél év alatt egy pofont és egy seggreverést kapott (+1 pofon). Emlékszik is mind a kettőre.
Amúgy inkább megbeszéljük a dolgokat....most 13 évesen, bármit meg tudunk dumálni vele. Szerintem ez sokkal célravezetőbb, mint ütni-vágni, üvölteni.
sajnos a két nagyfiú kapott rendesen mindkettőből és nem vált be,mondhatom!!!
Na!
Akkor én is gyorsan kérdezek: fehér inget megfogta a nadrág dereka. Azt mivel tudnám kiszedni?
A felmelegített vasalót odatenné a foltra, alá a zsírpapír. ;)
Mivel a zsírkréta valamilyen zsiradékot tartalmaz megolvadna, a zsírpapír pedig felszívná.
Nem, drága, nem valamit! Ő MINDENT tudott!!!!
Imádtam és szerencsémre ő nevelt 6 éves koromig....aztán kis megszakítással utána is! Tőle tanultam mindent!!!!!!!!!!!
Húha....vanishel próbáltad?
Bár, ha belegondolok...mi lenne ha egy zsírpapírral lefednéd és rávasalnál? Nem "inná" be a papír?
:DDDDDDDDDDDDDDDDD Lezsírozta Miki bával! ;)
Nálunk is íródnak a listák...:DDDD
Dodó kérdezte melyik ünnep lesz hamarabb és úgy jegyzetel. Rafkós mi? :))))
Na a fodrásznál mi volt....Ófi élménybeszámolója mindenről, aztán mondja, hogy anyával "kreáltunk" gesztenyefigurákat. :))) Akkorát nevettem, de a fodrász csaj is!
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?