Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
Neked is!
Igyekeztünk :)
A manduláját mikor veszik ki?
Szorítok, hogy azzal minden megoldódjon :)
És mit mondtak, van rá esély, hogy újból előforduljon?
Remélem, nem.
Hogy viseli?
Tudja már, hogy hazamehet? Biztos nagyon fog örülni. Otthon lehet, még gyorsabban fog gyógyulni :)
Nagyon örülök!Sokat gondoltam rá....
már az Uram is kérdezi hogy,hogy van?
Nálunk párom finnyás picit, de eddig nem sikerült olyan kaját csinálnom, ami nem ízlett volna neki.
Kopp-kopp.
Apukám meg mindent megeszik, rá azért jó főzni :)
De azért jó érzés, ha az embert megdicsérik :)
Doxi!
Hogy vagy?Jobb már egy kicsit?
De irigyellek azért a nyaralásért!
Nagyon szép helyen voltatok!!!
Judit!
lilike hogy van?
Nem tudok most visszaolvasni......
Megmondom őszintén nem volt még időm visszaolvasni azt a 35-40 oldalt amit írtatok még az utunk alatt.Ha esetleg nem reagálok valamire,ezért van.
Lányok!
Hogy lehet egy fényképezőgépen beállítani azt hogy mindig ott legyen a dátum.Végigolvastam most kb.150 oldalt de sehol sem találom.Azért merem feltenni a kérdést mert ezek a kis kütyük nagyjából egyformán működnek.Lehet hogy a gyártónak annyira egyszerűnek tűnt a dolog,hogy azért nem írták le.
szia Szamó!
Mizu?
Néztem a képeket, és Te is azt a körutat jártad be amit mi a barátainkkal! :DDD Nem csoda hogy jó volt! :DD
Tudom. :)
Én is szoktam izgulni, ha valami új receptet próbálok ki, hogy ízleni fog-e az uramnak :D
Ha vendég jön, az meg annyiból más, hogy párom előtte agyon dicsér, milyen jól főzök, már pocakot is növesztett, így nem cseszhetem el a kaját :D
Sziasztok!
Jó reggelt!
jó reggelt! jobban vagy már Drága?
ez a sajtos piritós csónak, az milyen??
Nekem tegnap tuti jó lett az oldalasom! igaz hogy totál meglepődtem hogy 2 óra kellett neki mire megsült! :D de jó lett, szétvágtam, és a felét lefagyasztottam! :D de jól sikerült, és após megkóstolta a sütőtökkrémlevest :)) ééééés ízlett neki! :D szóval volt öröm! negyed 10-kor mentek haza! :DDD
Sziasztok!
Jó reggelt!
Igen, kicsim! Meg kell hámozni!!! Elég vastag kabátka van rajta, abból te nem csinálnál krémet!!
Ha kész, majd küldjél!!
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?