Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Ötórai tea (beszélgetés)
Itt is süt a napocska. :)
Ma később megyek dolgozni, csak sajna tovább is kell benn maradnom. Holnapra meg szabadnapot adok magamnak. :D
Szép napot! Úgy tűnik ma kicsit előbújik a napocska. A hold meg már kezd fogyni, így talán javul az alvókám:)
Kacagnom kell, most ittam kv-t, én nem hazudtolom meg önmagam :DDDD
Akkor igyunuk tehát teát!:)
Ma nem ittam annyit, eddíg! :DDDD
Nyertél és jó reggelt!!!!
Első kávét!!!!!!!!!
Jó reggelt :D
Kávét ide de gyorsan :DDDDD
Szuper hétfői hangulatban vagyok, legszívesebben vissza dőlnék az ágyikóba! :D
Jó reggeltet, szép hetet lányok! :)
Én a közös megegyezssel történő felmondásra gyúrok, akkor tán valami végkielégítés is jár.:)
Én felmondtam, ebéd után jól eldőltem, ennyi mára...:DDD
Én nem készültem ma nagy dobással ebédre, csak tökfőzelék volt stefánia szelettel.
De finom volt. :)
Áááááááááááá, én felmondok. 8 óra óta gályázok itthon. Főzés, mosás, takarítás. Most végeztem. Ebéd, utána mosogatás, mindjárt este is lesz.
Jónapot!
Én meg valami szuper halas ebéden foglalatoskodom...rendszerint a ha nagyon szupira akarja az ember,az nem sikerül,de még nincs kész,úgy hogy bizakodom!
Jó reggelt, megyek is kávét főzni.. Kértek? Hozom.:D
Szép reggelt! :)
Ó, már régóta fent vagyok ám, de kóma az még van! :DDDDD
Gondolom nálatok azért nem kell napokra, hetekre bezárni a lakásba, mert senki nincs otthon.
Nálunk kellene, így inkább nem lszünk állatkínzók. :DDD
Én is kétszintes hatlakásos izében lakok :DDDD Kutyával :DDDDDD Jól érzi magát :DDDDDD Garantálom :DDDD És mi is :DDDD
Jav: ... pasi, meg kutya nélküli...
Csóközön! :)
Hát én sűrűn vagyok pasi meg nélkül is. :P
Amúgy egy 2 emeletes társasházban élük, de ne m ez a fő oka kutyanélküliségemnek. Bár ha családiban laknánk, azért még csak-csak el lehetne gondolkodni rajta.