Őszinte barátság..... (beszélgetés)
jaj, látom tettél fel új képet! De édes abban a büdösbogár pózban :))
Most próbálkozom, a gmail-emről nem tudtam küldeni ekkora fájlt, a freemail-emről igen. Átküldtem a gmail-emre, hogy egyáltalán fogadni tudja e. Még nem érkezett meg :(
Na megtaláltam a Pampers által küldött levelet.
Ebben ezt írja:
Amennyiben letölti az itt található kupont, február 18. és március 31. között a Pampers pelenkákat 500 forinttal, kedvenc Pampers törlőkendőjét pedig 200 forinttal olcsóbban vásárolhatja meg a CBA, Spar, Kaiser’s, Interspar, Rossmann és Cora áruházakban! A Müller üzleteiben pedig Március 1 és Március 31 között érvényes a kupon.
Szóval Tesco nem. Ha ezt Ti is megtaláltátok a honlapon, akkor bocsesz.
De most látom, h a kuponon minden rajta van a termékekről és beváltásról is.
Nyomtassátok ki, biztos elfogadják, ha még a kuponra is rá van írva.
Igen, tegnap neken is kitörölték a topicom. A srác priviben írta, hogy mik vannak neki, és elküldte azt az oldalt, ahova feltöltötte Nekem.
Nekem így kényelmesebb volt, nem kellett keresgéljek külön órákig.
Véletlenül nem tudjátok, hogy a pampers-ös kuponokat tuti elfogadják? A pelenka honlapján van egy olyan, hogy nyomtasd ki a kedvezményes kupont, pelenka vásárlásnál 500 Ft kedvezményt ad, és jó pár boltban be lehet váltani. Valamelyikőtök már próbálta?
Mert kicsit fura, hogy én itthon kinyomtatom, és akkor az jó...
Elhiszem. :)
Nekem csak 1 van, de néha csodálkozok magamon, hogy türelmes tudok maradni, pedig legszívesebben felrobbanék. :D De egy kis mosoly tőle utána mindent helyre rak. :)
sziasztok!
Most van csak időm jönni!A nagy gyerek alszik,a kicsi meg a hordozóban dumál!
Nos nem így terveztük a korkülömbséget....először nagyon meg ijedtem hogy ismét babát várok.....meg mondom őszintén nem nagyon akartam hogy ilyen hamar legyen 2 babánk!De a sors így akarta,és mivel 2 gyereket szerettünk volna így be vállaltuk!Van nagyon nehéz időszak az életünkbe és van olyan hogy nagyon kiborulok....de vannak csodás helyzetek,amiket a fiúk produkálnak!
Szép jó reggelt!
Hát, negyed 6 óta ébren vagyok. Felkelt picilány, de visszaaludt. Én már nem tudtam, úgyhogy pakolásztam meg főként tanultam...
Én is pánikolnék elég rendesen, ha epilepsziával küzdenék...de lehet, tényleg az elején ijesztő, idővel már nem annyira...
A hóeséstől én se vagyok feldobva. :P
Mikor első éves gimis voltam, évzáró után leléptem itthonról...el akartam menni egy rock koncertre, de tudtam, hogy anyuék úgyse engednének el...sikerült kinyomozza merre vagyok, és értem jöttek apuval...a tinikorszak elmúltával úgy gondolom ez volt a lehető legjobb döntése...(a koncerten aznap este 9 embert tapostak halálra...)
Amúgy, gyerekeknek van ilyen étvágyserkentő. Húgomnak is kellett szednie. Aranysárga papírba van csomagolva, olyan, mint a pénzérme. És csoki ízű, szóval szívesen is szedik a gyerkőcök. Meg kapott olyan vitamint, 2 féle ízben lehetett, állatformás, amit az ő szervezetének állítottak össze. Kivizsgálták, és ehhez mérten. Amíg azt szedte, az étvágya sokat javult. Pontosabban, lett. :D
Esetleg valami ilyesmi után érdeklődhetnél, ha gondolod.
Ja, ha esetleg kéne még valamilyen zene vagy film, akkor szóljatok nyugodtan. :)