Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Őszibarackos karaj tepsiben sütve recept

Őszibarackos karaj tepsiben sütve recept

Elkészítési idő 60 perc

Az Őszibarackos karaj tepsiben sütve hozzávalói:
zzávalók:
10 szelet csont nélküli karaj

őrölt fehérbors
szerecsendió
liszt
olaj
2 doboz őszibarack konzerv
A krumplipüréhez:
burgonya
tejföl
vaj


Az Őszibarackos karaj tepsiben sütve elkészítési módja:
A hússzeleteket besózom, belisztezem, mindkét oldalát forró olajban fehérre sütöm, majd a tűzálló tálba teszem. Meghintem borssal és szerecsendióval (egyénileg, ki milyen mennyiséget szeret, mert karakteres az íze). Minden hússzelet tetejére ráteszek fél őszibarackot felszeletelve. A barack levét és a megmaradt olajat, amiben sütöttem a húst, ráöntöm. Közepesen forró sütőben szép pirosra sütöm. Burgonyapürét adok hozzá, amit vajjal és kevés tejföllel keverek ki. Savanyúság helyett a másik doboz őszibarackot darabolom össze.


Kategória: Egytálételek receptjei


Az Őszibarackos karaj tepsiben sütve elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook