Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Őszibarackbólé recept

Őszibarackbólé recept

Az Őszibarackbólé hozzávalói:
60 dkg őszibarack,
15 dkg porcukor,
5 dl száraz fehérbor,
7 dl félédes pezsgő,
0.5 dl őszibaracklikőr


Az Őszibarackbólé elkészítési módja:
A friss gyümölcsöt meghámozzuk, kimagozzuk, majd a mag körül lévő részt kivágjuk, mert keserű szokott lenni. A barackokat szeletekre vágjuk, és porcukorral rétegezve üvegtálba tesszük. Annyi bort öntünk rá, hogy ellepje majd hűtőszekrényben lefedve, egy napig állni hagyjuk. Közvetlenül a fogyasztás előtt öntjük rá a maradék bort és a pezsgőt, végül hozzákeverjük az őszibaracklikőrt is. Jól lehűtve tálaljuk.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


Az Őszibarackbólé elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook