Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Összetörtem, mert négyes lett a szakdolgozatom. fórum

Összetörtem, mert négyes lett a szakdolgozatom. (beszélgetés)

1 2
jan. 11. 14:54
Nagyon szerettem ezt a témát.
jan. 10. 08:49
Sajnalom, de nagyon sok problemad lesz mèg az eletben, es ra fogsz menni lelkileg. Valszeg olyan kozegben nottel fel, ahol a teljesitmeny alap volt.
55. LBO (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 10. 08:38

Négyes=jó! ☝️😉

De abszolút megértelek, mert biztos hogy sokat dolgoztál rajta, tanultál és jobbat vártál magadtól. De hidd el, senki nem fogja a későbbiekben megkérdezni hányas lett.

Csak gratulálni tudok, szuperül teljesítettél! ♥️

54. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 52. - Timycat)
jan. 9. 19:54
És ezek büszkék magukra. Igen, hallottam már ilyet, pl. gazdasági karon, hogy vállalkozás ötletet loptak el egy hallgatótol.
53. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 52. - Timycat)
jan. 9. 17:55
Én már az elején ereztem, hogy túl tág a téma egy alapszakra. Közben meg főleg, ez masters szint lenne.
52. timycat (válaszként erre: 49. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 9. 17:27

Ne törj össze, ez konzulensi hiba.

Anno nekem is a konzulensem faragta le az egyik szakdogám témáját harmadannyira, mert elég az, elég is volt nem mondom... De a kihagyott részeket facán lenyúlta, a nagydoktorija nagy része meglepően emlékeztetett az általam feltárt és fordított anyagra. Ez van, anno gondolkodtam hogy beleállok, de végül hagytam 🤷‍♀️ Ilyenek ezek.

Túl vagy rajta, pipa, aztán tovább kell menni.

51. Dasy2
jan. 9. 16:45
Nekem is. De én örültem neki.
50. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 48. - Timycat)
jan. 9. 13:15
Nagyon sok irodalmam volt, mivel nagyon érdekelt a téma, sokat olvastam, talán túl sokat is, mások 5 könyv, 10 cikk megírják a dolgozatot.
49. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 48. - Timycat)
jan. 9. 13:13
Kicsit túl tág lett a téma, túl nagy ívű, már közben felmerült bennem, hogy szűkíteni kellene. Közben meg ott volt, hogy X oldalnál nem írhatok többet.
48. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 9. 02:51

A 4-es önmagában egy jó jegy, de persze szakdolgozatra az ember nem ezt várná el magától, hisz az a téma a kezedben van, nem mehetnének félre a dolgok. Viszont ez a konzulenst is minősíti, nem csak rajtad múlt!

Mondták hogy konkrétan mi volt a probléma?

47. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 45. - Teletabby)
jan. 9. 01:52
Közel-Kelet gazdasági szempontból...ez nekem családilag is fontos volt.
46. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 44. - Panna.33)
jan. 8. 22:17
Kicsit magamban csalódtam. Ez fáj. És volt, akinek meg akartam mutatni.
jan. 8. 21:55
Munkahelyemen sosem kérdezték a szakdolgozatom eredményét / mindkettő jeles volt/ csak a diplomám számát.Fénymásolták, iktatták. Több mint 30 évig eü.-ben, szociális területen dolgoztam . Az értékelés mindig opcionális. Mindenkinek nem tudsz tókéletesen megfelelni. És ez jó. Arra ösztönöz, hogy tanulj, fejlődj, tökéletesítsd a tudásod!Ügyes vagy! A négyes értékelés nagyon jó! Légy büszke magadra! Kívánom érd el a mindennapokban, a munkádban amit szeretnél!
44. Panna.33 (válaszként erre: 43. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 8. 21:05

Értem és sajnálom!

Ettől függetlenül szerintem én bíznék a szakmai tudásodban.

43. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 42. - Panna.33)
jan. 8. 19:48
Valahogy ezzel úgy voltam, hogy ezt nagyon akartam. Egy vizsga más, de egy ilyen dolgozat. Erre nagyon számítottam.
42. Panna.33 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 8. 18:08

Én megértelek.

Gondolom, ha másé lenne négyes, neki meg azt mondanád, hogy az nagyon szép eredmény, magaddal meg ilyen szigorú vagy.

Pedig nagyon szép ez az eredmény, gratulálok hozzá!

41. K-né Zsóka (válaszként erre: 39. - Fülemüledal)
jan. 8. 18:03
De nem ám!
40. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 8. 18:01
Na ez legyen életedben a legnagyobb probléma.
39. fülemüledal (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 8. 15:36
Soha senkit nem érdekelt, hányas lett a szakdolgozatom.
jan. 8. 14:54
Az ivást meg sem említettem. Úgy értem, nem róttam fel neked.
jan. 8. 14:53

Elég baj, ha a szüleidnek kell megfelelned.

Soha ne hasonlítgasd magad másokhoz! Akkor se, ha a szüleid másokhoz mérnek.

A négyes egy nagyon jó jegy. Sokszor többet ér, mint az ötös. Hidd el! Nem fejtem most ki, hogy miért ez a véleményem, de nem mindig a kitűnő az igazán kiváló. Úgyhogy fel a fejjel! Elkeseredésre semmi okod nincs. 🙂 🍀

36. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 35. - Anyagi)
jan. 8. 13:01
Nemzetközi gazdaságtan.
35. Anyagi
jan. 8. 12:59
Miből írtál szakdolgozatot?
jan. 8. 12:39
Muszáj volt inni, olyan feszült voltam, persze esténként, vagy hétvégén otthon, nyilván nem ájulásig, de kellett, hogy lazább legyek.
jan. 8. 12:07

Most sötéten látok mindent.

A szüleim azt mondják, szép eredmény, de szerintem titkon csalódottak.

Mindig azt kell hallgatni, hogy melyik havejuknak a melyik gyereke végzi szinkronban németül az orvosit, meg franciául a közgazdaságit, meg ilyenek.

32. fincsi5 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 8. 11:52

Helyes!:)))

Pesten volt egy szórakozóhely, ahol az első felest a cég állta annak, aki megbukott. Belefért, mert nem álltak meg egynél.

jan. 8. 11:27
Hát akkor ez egy remek alkalom, hogy elbüszkélkedj az eredménnyel.
jan. 8. 11:12

"Haragszom magamra, csalódtam magamban. Senkit nem szeretek. Megittam fél üveg bort." - Hogy függ össze a magadban való csalódás azzal, hogy senkit nem szeretsz?

Ok, okozat?

29. Pumpkin. (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 8. 11:02

Na, akkor ezt tegyük helyre.

A négyes szakdolgozat egy remek eredmény, gratulálok! Légy rá büszke, mert erre lehet is büszkének lenni.

Nem, nem csak a hibátlan eredmény érdemli meg a büszkeséget.

Nem, nem kell tökéleetsen teljesítened.

Megcsináltad, tök jó eredménnyel!

Ünnepelj!

Megérdemled.

jan. 8. 10:49
Csak sokat beszélgettünk róla, mindig kérdezett, látta mennyire foglalkozom vele.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook