Összetörtem, mert négyes lett a szakdolgozatom. (beszélgetés)
Négyes=jó! ☝️😉
De abszolút megértelek, mert biztos hogy sokat dolgoztál rajta, tanultál és jobbat vártál magadtól. De hidd el, senki nem fogja a későbbiekben megkérdezni hányas lett.
Csak gratulálni tudok, szuperül teljesítettél! ♥️
Ne törj össze, ez konzulensi hiba.
Anno nekem is a konzulensem faragta le az egyik szakdogám témáját harmadannyira, mert elég az, elég is volt nem mondom... De a kihagyott részeket facán lenyúlta, a nagydoktorija nagy része meglepően emlékeztetett az általam feltárt és fordított anyagra. Ez van, anno gondolkodtam hogy beleállok, de végül hagytam 🤷♀️ Ilyenek ezek.
Túl vagy rajta, pipa, aztán tovább kell menni.
A 4-es önmagában egy jó jegy, de persze szakdolgozatra az ember nem ezt várná el magától, hisz az a téma a kezedben van, nem mehetnének félre a dolgok. Viszont ez a konzulenst is minősíti, nem csak rajtad múlt!
Mondták hogy konkrétan mi volt a probléma?
Értem és sajnálom!
Ettől függetlenül szerintem én bíznék a szakmai tudásodban.
Én megértelek.
Gondolom, ha másé lenne négyes, neki meg azt mondanád, hogy az nagyon szép eredmény, magaddal meg ilyen szigorú vagy.
Pedig nagyon szép ez az eredmény, gratulálok hozzá!
Elég baj, ha a szüleidnek kell megfelelned.
Soha ne hasonlítgasd magad másokhoz! Akkor se, ha a szüleid másokhoz mérnek.
A négyes egy nagyon jó jegy. Sokszor többet ér, mint az ötös. Hidd el! Nem fejtem most ki, hogy miért ez a véleményem, de nem mindig a kitűnő az igazán kiváló. Úgyhogy fel a fejjel! Elkeseredésre semmi okod nincs. 🙂 🍀
Most sötéten látok mindent.
A szüleim azt mondják, szép eredmény, de szerintem titkon csalódottak.
Mindig azt kell hallgatni, hogy melyik havejuknak a melyik gyereke végzi szinkronban németül az orvosit, meg franciául a közgazdaságit, meg ilyenek.
Helyes!:)))
Pesten volt egy szórakozóhely, ahol az első felest a cég állta annak, aki megbukott. Belefért, mert nem álltak meg egynél.
"Haragszom magamra, csalódtam magamban. Senkit nem szeretek. Megittam fél üveg bort." - Hogy függ össze a magadban való csalódás azzal, hogy senkit nem szeretsz?
Ok, okozat?
Na, akkor ezt tegyük helyre.
A négyes szakdolgozat egy remek eredmény, gratulálok! Légy rá büszke, mert erre lehet is büszkének lenni.
Nem, nem csak a hibátlan eredmény érdemli meg a büszkeséget.
Nem, nem kell tökéleetsen teljesítened.
Megcsináltad, tök jó eredménnyel!
Ünnepelj!
Megérdemled.
További ajánlott fórumok:
- Teljesen összetört a párom lelkileg 7év és 1gyerek után...Adjatok tanácsot..
- Miről írtad a diplomamunkád, szakdolgozatod?
- Grafológusi szakdolgozathoz írásmintákra lenne szükségem...
- Vendégségben összetört a játék
- Tippek a sikeres államvizsgához és szakdolgozatvédéshez
- Véletlenül rátapostam egy kiscsigára a kapunk előtt és összetört a háza. Biztos hogy el fog pusztulni?