Összeköltőzési pánik (beszélgetés)
Balaton környéke.
Ő találta már csak időpontba kell megegyezni. Bár felmerült Sopron is csak nekünk az messzebb van, de még átgondoljuk. abban maradtunk, hogy hétfőn a túra után pihenten átgondoljuk és eldöntjük a lehetőségek közül.
Szuper.
Merre fele?:)
Ma előállt, hogy talált egy jó helyet nyaralásra,mit szólnék hozzá? Beszéljük meg az időpontot és akkor foglal helyet
Jól meglepődtem ,eddig nem készült. Nekem is van két ötletem:-)
Én értem őt, hogy ő nem az a fajta aki váltogatja a barátnőit! És a cselekedeteit átgondolja, Ha kimondja költözzünk össze akkor az már végleges. Azt tudom ha nem tervezne velem semennyire, akkor megmondaná. Ez 1000%.
Csak lehet ő még nem teljesen szánta el magát mint én. Mindenkinél más az idő, ami alatt ez kiderül. Nem akarok még sokáig várni ,de kicsit még igen és akkor megkérdezem vagy úgy terelem a dolgokat! De lerohanni nem akarom.
Bocsi, de ez kifogás és mese...
Eddig még nem tudtam megmondani az okot, most meg azt mondod, mégis.
Nem tudom hány éves, de 8-9-10 hónapja vagytok együtt? Az azért már idő.. és az, hogy még csak szóba sem kerül a költözés,(sőőőőt, fel sem mered hozni) vagy ha igen, vicc tárgya marad, az nem jó.
És mivel téged ez láthatóan nem kicsit zavar, nem vagy maximálisan boldog. EZ meg a másik oldal.
Aham, vili. Hát, akkor csak ügyesen:D
Nagyon ügyesen kerüli ezek szerint a témát..
99% hozzá%
Enyém csak egy garzon,az kicsi, az övő másfél szobás! Oda lenen lehetőség. Nem hiszem hogy újat vennénk vagy bár mit!
Arról tudok azt majd csak ha család lesz! Ez a terve!
Szóval hozzá!!!!!
Most figyelek minden szavára, hátha feldob egy labdát amire lecsaphatok.
Most azt próbálom hogy nála legyünk többet ne nálam ,eddig bevált.Ha meg jön a lehetőség megkérdezem.
Még nem került szóba!Én ezt így direktbe nem tudom megkérdezni.
Ha majd valahogy szóba kerül, akkor már "lecsapok".
Az tök jól hangzik.
Én is azért sem erőltettem a külföldet, mert sok helyet nem láttam még itthon sem. Szóval lesz mit megnézni.
Abban maradtunk július vagy augusztus. Én az augusztust jobban preferálnám, mert akkor júniusban elhasználjuk ami megvan már! Majd felvetek neki dátumokat.
Hát ami már szóba került, az eger és sopron.
Balcsira mi is megyünk, de csak ilyen csüt estétől vasnap estig:)
Minden évben, az évfordulónkkor, ami szept. vége, elmegyünk egy nagyot wellnesselni:) már sokfelé jártunk, sok éve vagyunk együtt:D
Olyan helyet szeretnénk, ami nem csak fürcsi meg jacuzzi, hanem kultúra is. Természetesen az elengedhetetlen koktélok, büfévacsik, és masszázs mellett:)
Szerintem külföldre mi is max jövőre:( De sebaj.. Annyi hely van M.o-n belül is, hogy az is kiaknázhatatlan:)
Beszéltem vele és belföldbe maradtunk.
Az egy hét külföldre nem jön össze a kevés szabi miatt neki.
De egy hosszú hétvégére 4-5 nap (hétvégével)az jó neki és belföldön elmegyünk a wellnesseken kívül valahova!
Mi a Balatonhoz vettünk ilyen Wellness cuccot meg a tisza tóhoz.
Most hétvégén a szigetközbe megyünk kenutúrára. Ez csoportos barátokkal:-)
Találtál valamit?
Merre mentek hétvégézni?
Én is keresem az évfordulós wellnesshelyünket:D
Most h egy lakást rendeztünk be, tuti nem lesz időnk nagy nyaralásra, dehát így van ez jól, valamit valamiért:)
Valami szép kis wellness hotelt keresek épp:)
nehéz a szabinkat összeegyeztetni.
Belföld mellett szól, hogy közel van és sok helyet még nem láttunk. Külföld, ott nagyobb a jó idő valószínűsége.
Wellneselni megyünk hosszú hétvégékre ez már fix, megvettük. A hosszabb nyaralás a kérdéses még.
Ebben sem?
Hm...
Passz!
Még nem döntöttük. Ma megpróbálok vele beszélni este!
Nekem már le kéne adni a szabi igényt!
Örülök, hogy minden rendben!
Én ma a nyaralást hozom majd fel ,mert lassan itt az ideje:-) Aztán majd alakul a dolog remélem.
További ajánlott fórumok:
- 7 éve járunk, szeretnék esküvőt, de a barátom nem, csak összeköltözés után, valamikor. Mit tegyek, ha ennyire elutasító?
- Ti így belemennétek az összeköltözésbe?
- Mennyire ajánlatos két generáció összeköltözése? Összeköltöznétek idős szüleitekkel?
- Mi az, ami rávehet egy pasit az összeköltözésre?
- Távkapcsolatban nagyobb szabadságot akar, pedig nemsokára összeköltözünk. Hogy viselkedjek?
- Egy éves kapcsolat után felvettetem az összeköltözést, erre a párom szakított velem egy hét múlva