Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Összeköltőzési pánik fórum

Összeköltőzési pánik (beszélgetés)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
292. FiliDigi (válaszként erre: 291. - 5bfba16667)
2011. szept. 6. 14:49

Kibékültünk!!!! Hogy mi lesz majd kiderül ,de úgy éreztük, adni kell ennek a kapcsolatnak még egy esélyt! Előröl nem kezdhetjük, ugyan ott sem folytathatjuk ,de megpróbáljuk úgy, hogy jó legyen mindkettőnknek.

Remélem sikerül.

Köszi a véleményeket,még azt is amit aszt hiszitek negatív volt, mert az is jó! De most hoztunk egy döntést és majd kiderül működik-e? A jövő megmondja!

És kösz ia drukkolásokat is!

2011. szept. 6. 09:37
Nahnahnah???
290. 5bfba16667 (válaszként erre: 289. - FiliDigi)
2011. szept. 5. 11:55
Orbitális drukkparádé:)
2011. szept. 5. 09:07
Ma beszélünk délután!!!!!!!
288. anyucika3 (válaszként erre: 286. - FiliDigi)
2011. szept. 3. 16:05

Pffff,szerintem ez totál megalázó....

Most ha füttyentene egyet,hogy folytatni akarja,akkor Te a karjaiba repülnél,és gondolkodás nélkül hajlandó lennél rá.Ez a pasi akkor dob,és vesz elő,amikor kedve tartja.Játszik veled,mint macska az egérrel.Szerinted úgy szeret Téged ahogy Te Őt?Méltó a szerelmedre?Hogy lehet ennyire függni érzelmileg valakitől?Ez a tipikus,"ha megcsalsz is imádlak én..."Miért nem szeded össze magad,és küldöd a jó fenébe?Miért hagyod,hogy ezt tegye veled?Aki szereti a másikat,az nem játszadozik az érzelmeivel,nem játéknak tekinti.

287. 5bfba16667 (válaszként erre: 286. - FiliDigi)
2011. szept. 3. 11:34

Felkészítelek, az leszel. De!!! Pókerarc bekapcs.

Tudod, erős, magabiztos, önálló nő vagy. Te nem szorulsz senkire, és ez a lényeg.

Amúgy a szüleid, barátnőid tudnak erről az egészről? Ha igen, tuti nem a csávó most a kiskedvenc...:)

Csinálj este fürdőzést, relaxálj, olvass, napozz! A lelki egyensúly, béke, stb.. miatt:)

286. FiliDigi (válaszként erre: 285. - 5bfba16667)
2011. szept. 2. 22:47

Majd kiderül. Megpróbálok egyenesbe jönni, akkor talán könnyebb lesz. Ha nem jön vissza azért, ha meg vissza akar, akkor nálam a döntés lehetősége!

Igen ragyog:-) Van ,anyumékhoz megyek ,meg barátnőimmel talizok! Csak remélem nem leszeg ideg hétfőn, hogy vajon mond-e valamit.

285. 5bfba16667 (válaszként erre: 284. - FiliDigi)
2011. szept. 2. 15:46

Talán észbe kap, ha látja rajtad, h nélküle is magabiztos, ragyogó nőszemély bírsz lenni. Sokáig úgysem bírod, ezt valószínűleg Te is tudod.

Kitartást a hétvégére. VAn programod? Ragyog már a lakás?:D

284. FiliDigi (válaszként erre: 283. - 5bfba16667)
2011. szept. 2. 13:30

Nem tudom meddig bírom!

Most úgy érzem, ha jövő hétfőn sem lesz semmi, akkor a maradék cuccom is lekérem! De ehhez bátorságot kell gyűjtenem.

Most úgy érzem van, de majd kiderül. Lehet tévúton járok, de a szívemnek nem tudok parancsolni.

283. 5bfba16667 (válaszként erre: 282. - FiliDigi)
2011. szept. 2. 12:23

Kérdés? Meddig bírod!

Akkor türelmet kívánok, ha úgy érzed, van értelme.

282. FiliDigi (válaszként erre: 281. - 5bfba16667)
2011. szept. 2. 11:26

Általános dolgokról, de mindig én mondom ,hogy mennem kell!

De unom, de amíg szívem nem tudja elengedni, nem tudok mit tenni.

Próbálom emészteni, aztán ha elém áll majd reagálok.

Úgy érzem az egyetlen esélyem, ha várok és elfogadom a kérését, az időt! Más pasi most úgy sem érdekel, lefoglalni lefoglalom magam, több -kevesebb sikerrel. Aztán majd Meglátjuk.

281. 5bfba16667 (válaszként erre: 280. - FiliDigi)
2011. szept. 2. 09:30

Jól van, szuperül csinálod!! kitartást!

Miket beszéltek, ha találkoztok? csak sima semleges ki hogy van- dolgokról, v komolyabbról? Nem unod még a várakozást?

280. FiliDigi (válaszként erre: 308. - Panka21)
2011. szept. 1. 20:51

Ugyan az! Pár szót beszélünk mert keres. Próbálom feldolgozni és ha elém áll majd reagálok valamit! Függően attól mit mond! Szeretem ,ezért érzem még menthető, de az eszem tudja, hogy ez nem ilyen könnyű.

Egyenlőre várok ,próbálom lefoglalni magam, aztán előre nézni!

279. gumicsiga (válaszként erre: 278. - 5bfba16667)
2011. aug. 31. 14:51

A nagy szavak remélhetőleg másfél hónap múlva valóra válnak. Már nagyon várom. Új ország, új környezet, stb. Már teljesen arra vagyok berendezkedve. Csak még ezt a hátralevő időt kell kibirni. Ő is feszült, már nem igazán bírja ezt a környezetet:)Azért is vannak viták, főként.

Na de remélhetőleg megoldódnak a dolgaink.

Hogyan lehet nekikezdeni az önismeretnek? Hülye kérdésfelvetés, tudom. De mik a folyamatok? Nem tudom, hogy értitek-e mire gondolok?

278. 5bfba16667 (válaszként erre: 277. - Gumicsiga)
2011. aug. 31. 10:59

Az előfordul, hogy megbántjuk véletlenül a párunkat. Sőőőt, néha az is, hogy direkt, hogy érezze, nekünk is valami szarul esett. De az, hogy meggyötörjön, legyengítsen, elbátortalanítson, sőőőt, elbizonytalanítson saját magadban, az azért nagyon durva szerintem.

Én mindig azt mondom, hogy ha nem tudod Te ki vagy, sosem lehetsz méltó párja senkinek sem. Hisz amíg Te nem tudod, mik az értékeid, mire születtél, addig más sem fog rájönni.

A közös élet dolog meg... hááát.. szerintem örül, hogy valaki alázattal van felé, és még jó, hogy nem dobja ki azt, aki végre ezt elviseli... Nekem ennyi jut eszembe. Amúgy meg nagy szavak addig, amíg nem következett be..

277. gumicsiga (válaszként erre: 276. - 5bfba16667)
2011. aug. 31. 10:50
Természetesen igazad van. Most azon fáradozok, hogy erősödjek meg. Az utóbbi néhány vita kissé legyengített, elbátortalanitott. Tudom, hogy szeret és velem tervezi a jövőjét, közös gyerek, lakás, minden. Most is azon dolgozunk, ez hajt tovább. Csak érzem, hogy ez mégsem az igazi én.
2011. aug. 31. 10:02

Jah, és bocsi, nem akarlak megbántani, bárki ellen beszélni stb. a véleményem kérdezted, s én ezt leírtam.

Tökéletes kapcsolat nincs. Tökéletes, életünk végéig tartó szivárványos szerelem sincs. Meg kell találnunk azt az embert, akit azért szeretünk aki, és aki azért szeret minket, mert mi, mi vagyunk. Egy egyén, egy egyéniség. Két ember, aki egy pár. De külön-külön is egyenrangú felek. Én valahogy így gondolom.

275. 5bfba16667 (válaszként erre: 274. - Gumicsiga)
2011. aug. 31. 09:06

Vannak persze. A kérdés, hogy Te az a lány vagy, aki önként és dalolva beadja ezeknek a hisztiknek a derekát, vagy inkább maradnál önmagad, és nem teszed gillotine alá a fejed?

A mindig "csakazt amit én akarok" típusú srácok érdekesek. A rigoja rossz szokás. pl. nem áztatja be a tányért, fordítva teszi fel a wc-papírt, vagy mindent ketchuppal eszik. A folytonos hiszti nem az.

274. gumicsiga (válaszként erre: 273. - 5bfba16667)
2011. aug. 31. 09:01
Az érzékeny lelkivilágát. Kis dolgokon képes megharagudni. De hát mindenkinek vannak rigojái, nem?
273. 5bfba16667 (válaszként erre: 272. - Gumicsiga)
2011. aug. 31. 08:38

Szia!

Mit kell eltűrnöd?

2011. aug. 31. 08:25
Jó reggelt. Nálunk rendeződtek a dolgok. A párom mindig is mondja, hogy nálam jobb csaj nincs is. Tudom, hogy össze kellene szednem magam, csak nem tudom, hogyan kell. Ebben kérnék tanácsot, ha tudtok segíteni. Féltem ezt a kapcsolatot. És persze törvényszerű, hogy amit az ember félt, az megy tönkre a leghamarabb. (Ő tényleg az az ember, akiért érdemes harcolni, és tudom, hogy ő is így érez irántam). Persze tudom, hogy ennyit tűrni hülyeség, de úgy érzem, hogy nagyon megéri.
2011. aug. 31. 07:55

Hűűűha, jól megkaptátok tegnap este!

Sajna én pontosan így látom, ahogy a hölgy, bár a döntést meghozni, nyilván nem mi fogjuk helyettetek.

Azért drukkolok, és várom a fejleményeket, minden áldott nap:D

270. FiliDigi (válaszként erre: 269. - Anyucika3)
2011. aug. 30. 22:36
Értem, köszi!
269. anyucika3 (válaszként erre: 268. - FiliDigi)
2011. aug. 30. 22:34

Persze,csak amikor az ember szerelmes,gyakran nem a valóságot látja.Olyan dolgokat is képes elviselni,amit józan ésszel nem tenne.És sajnos mindig utólag látja csak be,mennyire nem érte meg.

Én is váltam el egyszer,van tapasztalatom a témában.Ami nem megy,nem szabad erőltetni,később csak rosszabb lesz.A szerelem maga kevés egy boldog tartós kiegyensúlyozott kapcsolathoz.Az egyoldalú szerelem meg pláne.

268. FiliDigi (válaszként erre: 267. - Anyucika3)
2011. aug. 30. 22:30

Nem vettem bántásnak! Elmondtad a személeted, amivel nincs is baj.

Biztos van benne sok igazság nem tagadom ,de én benne voltam ebbe a dologba, más oldalát is látom!

Majd kiderül, meg majd az idő megmondja!

267. anyucika3 (válaszként erre: 266. - FiliDigi)
2011. aug. 30. 22:22

Nem megbántani akartalak ám benneteket,de én így látom,ez az élettapasztalatom.

Legyen szerencsétek,de ne becsüljétek soha le magatokat,ne alázkodjatok meg mert semmi értelme.

Aki igazán szeret,azt elzavarni sem lehet.Aki meg gondolkodási időt kér,azon neked kell elgondolkodni,hogy valóban szeret e,Ő e a nagy Ő.

266. FiliDigi (válaszként erre: 265. - Anyucika3)
2011. aug. 30. 22:17
Lehet igazad van majd kiderül! Köszi a véleményt!
265. anyucika3 (válaszként erre: 264. - FiliDigi)
2011. aug. 30. 22:10

Persze,hogy Tiéd a döntés.Mindenki úgy teszi boldoggá,vagy cseszi el az életét,ahogy akarja.

De egy biztos,nem érdemes megalázkodni egyetlen férfi előtt sem,hagyni,hogy bábként tárgyként kezeljen,rángasson elő ha kedve tartja,dobjon ha megunt,majd vissza.Én úgy gondolom,legyen már tartás önbecsülés egy nőben,örüljön az a férfi,ha megtiszteli azzal,hogy igent mond a nő neki.Méghozzá Ő,és nem fordítva.

264. FiliDigi (válaszként erre: 260. - Anyucika3)
2011. aug. 30. 22:06

Majd kiderül! A tanácsokat szívesen olvasom, de a végső döntést én, illetve vele hozzuk meg!

Majd kialakul.

Most úgy érzem nyerhetek, de lehet tévedek! Majd meglátjuk!

263. anyucika3 (válaszként erre: 262. - Gumicsiga)
2011. aug. 30. 22:06
Hát,egy működőképes kapcsolatban nem szokott felmerülni a szakítás,de te tudod tényleg neked megéri e.Jó,mondjuk Te még fiatalka vagy,de becsülhetnéd azért akkor is többre magad.
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook