Ősi idegenek (Ancient Aliens) (beszélgetés)
Az ebből készült áldokumentum-sorozat a legszórakoztatóbb. Semmire nincsen bizonyíték, légből kaptt kérdéseket fűznek egymásba, az összes logikai és érvelési hibát elkövetik.
Vicces.
Danikenről hallottam régen, de ma már "új szelek fújnak"..
imádom ezt a témát, mert az igazat pár évtizeden belül úgy sem tudjuk meg..addig meg abban hiszünk, ami jól esik..
(eddig úgy tudtam, hogy a világegyetem fénysebességgel tágul...ma tudtam meg, hogy az ősi idegenek ennek a százszorosával kellett, hogy száguldozzanak...így voltak itt is, és építették a hatalmas piramisokat, épületeket akár 50 tonnás kövekből...mindezt 5-10 ezer évvel ezelőtt)
..-de hová lettek?
Nem tudom mire szeretnél kilyukadni a fórummal.
Időnként megnézem a sorozatot, mert érdekes és gondolatébresztő témákat vet fel, de számomra nem meggyőző. Sok állítás inkább feltételezésen, vagy értelmezésen alapul, nem pedig bizonyított tényeken. Ettől függetlenül elismerem, hogy elgondolkodtató nézőpontokat mutat be, és jó kiindulópont lehet a kíváncsiság felébresztésére.
Ősi Idegenek TV sorozatot vezető Giorgio Tsoukalos
Erich von Daniken, aki 1969-es, Chariots of the Gods (Istenek szekerei) című könyve
További ajánlott fórumok:
- Szeretném tudni, milyenek a tapasztalatok arról, ha időseknek idegenek, önkéntesek vásárolnak?
- Köszönnek még az emberek idegeneknek?
- Magyarorszag - amit fontosnak tartanal elmondani idegenekenek rola
- Idegenben, idegenekkel barátkozni - de hogyan?!
- Facebook közösségi oldalon már idegenek is írhatnak egymásnak üzenetet? Ez ellen lehet tenni valamit?
- 20hónapos kaukázusi juhász kutyánk nagyon vad, ha idegenek közelítenek a kapuhoz, lehet valamit javítani ezen a helyzeten?