Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Orosz hússaláta recept

Orosz hússaláta recept

Elkészítési idő 60 perc

Kalória 341 kcal

Az Orosz hússaláta hozzávalói:
2 kozepes szem(kb 15 dkg )burgonya
1 alma
10 dkg ecetes uborka
15 dkg sertéssült vagy maradék fõtt hús
2 fõtt tojás
1 tubus majonéz
kevés só,bors
1 kk mustár
1 citrom leve
1 kk porcukor


Az Orosz hússaláta elkészítési módja:
A burgonyát fõzzük meg héjában, hûtsük le hámozzuk meg és gyufaszál (zsülienre)vekonysagura metéljük.A meghámozott kimagozott almát az uborkát és a húst ugyanigy metéljük.A fõtt tojásokat felezzük meg és szeleteljuk fel.A majonézt sóval borssal citromlével és a porcukorral keverjük el.Utána a metéltre vágott hozzávalókkal keverjük össze. 1-2 órát hagyjuk érlelõdni.


Kategória: Húsételek receptjei


Az orosz hússaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook