Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Örökbefogadható kisbabára várunk fórum

Örökbefogadható kisbabára várunk (beszélgetős fórum)


25. meer (válaszként erre: 1. - Gyemant8)
nov. 19. 21:02
Üdv! Tudom mire vársz, vágysz.. de ne így.. akármennyire is sokat kell várni... járd a hivatalos utat.. azaz ne ezt és ne így.
nov. 7. 09:33
Mindenesetre azoknak akik krizishelyzetben vannak, varandosak es ugy erzik nem tudjak megtartani a szuletendo gyereket ill. segitsegre van szukseguk, mindenkeppen azt javasolnam hogy ne magan uton keressenek orokbefogadokat hanem kerjenek segitseget akar a tegyesztol, akar valamelyik civil szervezettol (Alfa Szövetség, Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány, Bölcső Alapítvány, Együtt az Életért Egyesület, Fészek Alapítvány, Gólyahír Egyesület, Várva Várt Alapítvány). Ezek a szervezetek kifejezetten az anyak segitesere jottek letre, lehetoseg szerint megprobalnak abban segiteni hogy a szuletendo babat a ver szerinti anya hazavihesse, es amennyiben ez nem lehetseges keresnek megfelelo orokbefogadokat ill. vegigkiserik az orokbeadas folyamatat es az orokbeadas utan is tudjak az anyakat segiteni.
23. gigi> (válaszként erre: 22. - Gyemant8)
okt. 12. 16:53
Köszönöm 😊
22. gyemant8 (válaszként erre: 21. - Gigi>)
okt. 12. 16:46
Gratulálok az unokához és köszönöm szépen a jókívánságokat!
21. gigi> (válaszként erre: 20. - Gyemant8)
okt. 12. 16:45

Szia!

Az én fiamék is örökbe fogadtak.

Majdnem 2 évet vártak rá. Míg odáig eljutottak,nagyon sok mindenen keresztül mentek. Hogy miért nem lett saját baba,azt most nem részletezném. A kisfiú akkor volt 18 hónapos. Ma már 4 éves nagyfiú. Unokakénk szeretjük,a vérszerinti mellett is hiszen az! A fiam gyermeke. Egy minden hájjal megkent izgő_mozgó sajtkukac 😊 Kívánom,hogy mielőbb teljesüljön az álmotok. Jó egészséget kívánok nektek!

20. gyemant8 (válaszként erre: 8. - Charlize)
okt. 12. 16:32
Köszönöm szépen Neked is! Negatív hozzászólásokkal nem foglalkozom, fő a pozitív hozzáállás és a reménykedés, hogy megtaláljuk azt a Kismamit aki ránk bízza a kicsi Kincsét!
19. gyemant8 (válaszként erre: 17. - Sütikee)
okt. 12. 16:28
Köszönöm szépen, ott is próbálkozni fogunk!
18. gyemant8 (válaszként erre: 15. - Szömörce)
okt. 12. 16:27
Köszönöm szépen, kedves Tőled!
okt. 8. 21:50

Maximálisan tisztelem és becsülöm azokat a nőket, akik lemondanak a nem kívánt gyermekről, és örökbeadják. Direkt nem anyákat írtam!

Kívánom, hogy mielőbb sikerüljön! Tudom, min mész keresztül! Vannak egyesületek, amik ezzel foglalkoznak, a nyílt örökbefogadással. Azt hiszem, hogy a Bölcső alapítvány és a Gólyahír egyesület. Esetleg érdemes lenne felvenni velük a kapcsolatot.

okt. 8. 19:56
Na, egy rakás hozzászólás törölve lett az előzményekből.
15. szömörce (válaszként erre: 1. - Gyemant8)
okt. 8. 19:44
Tiszta szívemből kívánom, hogy teljesüljön a kívánságod!
okt. 8. 17:38
Megèrtem, hogy örökbe akár valaki fogadni kisbabát, ès azt is megèrtem aki megszüli, ès lemond róla. Minden emberi sors más. Az is becsülendő a mai világban aki megszüli, ès nem vetette el. De örökbe adja. Hiszen mennyien várnak kisbabára akinek sajnos nem lehet.
okt. 8. 17:16
Csatlakozom....
okt. 8. 17:15
Te jó ég, mennyi sötét ember van itt, gondolom mindannyiam született ősanyák. Megértem a fórumindítót, megértem, hogy mennyire vágyik egy gyerekre és mennyire szeretné kivenni a részét a születéséből is, amennyire csak lehet. Remélem, hogy szerencséje lesz! Mielőtt az ilyen helyzetet elképzelni, elfogadni, megemészteni nem tudók nekem ugranának, gondoljanak arra a kismamára, aki a kisfiát minap az inkubátorban hagyta. Igenis, vannak kismamák, akiknek ez az örökbeadási lehetőség a leginkább választható út.
okt. 8. 16:36
Lehet priviben már írtak.
okt. 8. 16:36

Én ha kismama lennék és nem tudnám megtartani a gyerekemet szívesebben adnám egy olyan családnak akinek az életébe még ha rövid ideig is de lehet betekintésem, akiket megismerhetek. Ha beteszi az ember a gyereket egy inkubátorba vagy lemond róla a kórházban akkor az a gyerek bekerül az állami gépezetbe, ami nehézkes, hosszadalmas és minden csak nem optimális egy gyerek számára.


Ez független a pénztől.

okt. 8. 16:20

Beleszülni egy pottyantós wc-be, vagy megölni, magára hagyni, az az abszurd. Nem a nyílt örökbeadás.

Nyilván nem olyan kismamának szól az írás, aki meg akarja tartani a gyereket.

8. Charlize (válaszként erre: 1. - Gyemant8)
okt. 8. 15:02

Kedves FI!


Sajnálom, hogy olyanok szóltak a fórumhoz, akiktől szerencséjükre távol áll ez a helyzet és szét lett trollkodva az egész, mert el sem tudják képzelni, mivel jár fizikailag és lelkileg ez a helyzet, bármelyik oldalról nézve.

A szűk látókör és a sötétség lassan kötelező lesz ebben az országban.


Kívánom, hogy találjátok meg az utatokat a lehető legkevesebb rosszalló mellett.

okt. 8. 14:55
Kicsi az esélye, de nem nulla.
okt. 8. 14:51

Ne olvasgass itt, ha nem bírod!


Sosem mennék abortuszra, sosem mondanék le a gyerekemről. De megértem, hogy más meg nem így gondolja. Azaz elfogadom.

okt. 8. 14:50
Maximális tiszteletem!
okt. 8. 14:49

Ezek a terhességek nem kívánt terhességek. Jobb az abortusz?


Persze, inkubátorba is be lehet tenni a babát. De nem jobb, ha a terhesség alatt kap támogatást az anya, lakhat vhol, normálisan étkezhez, vitamint szedhet, stb., mintha minőségi éhezik, verik és orvos sem látja???


A baba szempontjából is gondoljátok át!


Ilyenkor sokan meg is gondolják magukat, megtartják a gyereket. Ez is benne van a pakliban.

3. Charlize (válaszként erre: 3. - Bettina005)
okt. 8. 14:41
Ez a nyílt örökbefogadás.
2. Bichi (válaszként erre: 1. - Gyemant8)
okt. 8. 13:18
"...bűncselekményként bünteti" na persze. Én értem, hogy ezt oda kellett írni...
okt. 8. 09:25

Kedves Kismama!


Tudom nagyon nehéz döntés előtt állsz most. Mi elindultunk az örökbefogadás útján. Van érvényes határozatunk, hogy kisbabát fogadhassunk örökbe. Sajnos nagyon-nagyon hosszú a várakozási idő. Ha szeretnél minket megismerni kérlek írj rám! Mindenben támogatunk lelkileg, Veled tudok lenni bent a szülőszobán is ha szeretnéd. Nagyon szeretnénk egy drága kicsi kincset. Anyagi dolgok, pénzbeli segítség van csak részünkről kizárva, mert ezt a törvény bűncselekményként bünteti, de minden máshogy melletted állunk, amíg Te szeretnéd. Biztos anyagi körülmények között élünk, kertes házban. Kérlek keress meg privátban vagy ezen az e-mail címen: remenykedvevarunk@gmail.com

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook