Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Örökbefogadás fórum

Örökbefogadás (beszélgetős fórum)


14. rabankari (válaszként erre: 8. - Napsugár8)
okt. 15. 19:42

"Az este írt egy privit nekem, amibe ecsetelte a "magánutas örökbefogadás" jogszerűségét és hogy anyagi szempontok miatt adná örökbe, kizárólag az ő javukra mondana le..."


Ha csak neked írta miért kell itt kiteregetni????

Már máskor is írtál ki olyan infót,amit privátban kaptál,miért?????

13. forrest2010 (válaszként erre: 12. - Scherlock)
okt. 15. 12:05
... tisztább is !!! nemrég történt h a gyerek mindent megkapott a nevelőszülőktől / túl sok mindent !!! / de valahol , valamit nagyon elszúrhattak mert kissé követelődző lett a kölök , aztán , mikor 18 lett ? túlrúgta a pöttyöst és akkor megmondta neki anci h őt örökbe fogadták , anyu már nem bírta cérnával ! akkora nyomot hagyott ez a pasiba / és ahelyett h hálát adott volna a jó Istennek !!! h ekkora mázlija volt ! mert sok saját gyereknek töredéke jut a jóból !!! / felrobbantotta a házát amit szintén a szülőktől kapott :( :( amikor neki ház kellett :( :( v vadiúj autó ? amikor neki az kellett !!! nem tudom h az elmúlt évek során sikerült-e feldolgozni az anyjának ?
12. Scherlock (válaszként erre: 11. - Napsugár8)
okt. 15. 11:49

Egyszer minden kiderül.

Tisztábbnak tartom, ha a szülők elmondják a gyereknek, hogyan is lettek ők család.

11. Napsugár8 (válaszként erre: 9. - Scherlock)
okt. 15. 11:37
Éppen ezért gondolom, hogy biztosítani kellene azt, hogy a gyermek sohase tudja meg, hogy nem az édes szülei nevelik. De egy ilyen formában sohasem tudni, mikor gondolja meg magát a örökbeadó. Hallottam már olyanról, hogy csak messziről figyelte, hogyan cseperedik a gyermek, és amikor keresővé lett, akkor állt elő, hogy én vagyok a szülő anyád, és anyagi követelései lettek... az ilyesminek nem volna szabad megtörténnie.
okt. 15. 09:23
Ez így nem legális. Elolvastam az előzőeket, hogy már nem tag a kérdező! Vigyázni kell, mert lehet egy szervkereskedő is.
9. Scherlock (válaszként erre: 8. - Napsugár8)
okt. 15. 09:16

Nehéz ám ezt tiszta lélekkel megtenni.


Aki meg képes rá, ott ez a törés egy lesz a sok közül, és szegény gyerek előfordulhat, hogy szebb életet kap az örökbefogadó szüleitől...

okt. 15. 08:12

Az este írt egy privit nekem, amibe ecsetelte a "magánutas örökbefogadás" jogszerűségét és hogy anyagi szempontok miatt adná örökbe, kizárólag az ő javukra mondana le...

Ma reggel olvastam, megírtam, hogy engem az aggaszt, ha rendeződnek az anyagi dolgai, és évekkel később elkezdené visszakövetelni a gyermekét, milyen lelki törést okozna ezzel a gyereknek...

A rendszer jelezte, hogy a fórum indító már nem tagja Hoxának!

7. VendrinerPiroska (válaszként erre: 6. - Bichi)
okt. 14. 19:59
Sajnos az ilyen egyezkedés, a legjobb tudomásom szerint, sokszor nem vezet eredményre, mert több pár is lenyúlnak az ilyen anyukák. Különben megértem a helyzetét.
6. Bichi (válaszként erre: 1. - D014d5a71a)
okt. 14. 19:19

Volt már itt pont ilyen fórum, de ha csak nem ajánlasz fel extrém összeget (persze nem nyiltan), senki nem fogja megkerülni a hivatalos utat, és egy fórumon idegenként jelentkezni erre a felhívásodra. Persze simán jelentkezhet privátban valaki, aki "eladni" akarja a babáját.

Szerencsére nem voltam soha a helyzetedben, és a hivatalos út hosszával és rögösségével is tisztában vagyok, de biztos nem tudnék így egyezkedni valakivel egy ilyen dologban...

5. Napsugár8 (válaszként erre: 4. - D014d5a71a)
okt. 14. 17:37
Én ezt tudom, értem. Inkább a későbbi (jogi,egyéb) problémák elkerülése miatt kérdezem. De gondolom jól meggondoltátok, a ti döntésetek, akkor is a gyermek jövőjéről van szó.
4. d014d5a71a (válaszként erre: 2. - Napsugár8)
okt. 14. 16:29
Ezt nevezik magánutas nyílt örökbefogadásnak. Természetesen bevonnánk civil szervezet segítségét. Ez is egy út az örökbefogadás rögös útján.
okt. 14. 16:15

Te jó Isten!

Nem tudom, ez itt így mennyire legális...


Sok szerencsét kívánok Nektek teljes szívemből! ♥

okt. 14. 16:11
Megkérdezhetem, hogy miért ezen az úton, és nem a hivatalos vonalon próbáltok örökbe fogadni?
okt. 14. 15:30

Kedves kismamák!

A mi történetünk több éve tart, sok-sok küzdelemmel, és szenvedéssel a hátunk mögött. Sok sikertelen lombik próbálkozásunk volt. Nagyon szeretnénk örökbefogadni egy kisbabát.

Amennyiben van olyan kismama, vagy ismer valaki olyan kismamát, aki nem tudja megtartani babáját, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot:

baba.varo3@gmail.com


Köszönöm, ha elolvastad

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook