Online chat.... (beszélgetés)
Akkor váljon el és úgy szórakozzon.
Ezzel megalázza a másikat.
Nem tudom fordított esetben is elfogadnád e, ha a párod azt mondja, jaja ne gondolj bele sokat.
Az ilyen tevékenységekre engedély kell, és ellenőrzött rendszeresen. Amíg a nővérem címe és fegyvere a közös cimunkon volt, néha jöttek a zsaruk ellenőrizni
A hússal meg nem játszunk, nem akarunk férgeket. Szegény nővérem ex-anyósa már meghalt, de bevizsgalo laborban dolgozott az ÁNTSZ-nel. Szemétség, de őket előreveszik az elhunyt majdnem 40 évnyi munkája tiszteletére.
Miért lenne mindenkivel ez? Én régen is ilyen voltam, ilyen is leszek. Egyszer erősödött a volt férjem, elolvastam a levelezesem, a chat beszelgeteseimet, és elnézést kért. Még csak flörtölés sem volt bennük.
Később megcsaltam, de az más ügy. Azt tudtuk úgy tisztázni, hogy még 5 évet együtt voltunk.
Én volt/beugrós kollégákkal, haverokkal, ex-barátokkal is szoktam chatelni. De egy féltékeny társ akar az itteni, messzi, nyugdíjas pajzanokat is lefulelheti XD
Milyen platformrol szedte össze őket?
Ha többel is, az szerintem jobb, mint ha csak eggyel tenné. Lehet csak kikapcs, önigazolás, szórakozás neki. Feltöltődés.
Őszintén beszélj vele a te érzéseidről, hogy mit váltanak ki belőled ezek a chatelések. Ha mély a kapcsolatotok, számít neki az, hogy te mit érzel. Beszéljetek meg valamilyen kompromisszumos megoldást, szabjátok meg együtt a határokat. Én nem vagyok biztos benne, hogy megcsal. Vannak még normális pasik, nem minden férfi készült egyazon bunkó kaptafára.
Mond neki, hogy mutassa meg miket írogatnak napi szinten. Kíváncsi vagy az előzményekre.
Persze, hogy nem fogja azt mondani, hogy megcsalt. Annyira nem hülye.
Azért mert izgatja, azért mert más. Intim dolgok előkerülnek, közös titkok alakulnak ki. Majd jön a képcsere, telefon, találkozás. Korunk olyan szintere ahol amíg nem fordul komolyra és az egyik nem akar többet mint a másik büntetlenül, lelepleződés nélkül lehet flörtölni, napi szinten kapcsolatot tartani. Kialakulhat kötődés és függőség.
Azért ne vegyél rá mérget, hogy ez egy veszélytelen és semmi értéket nem képviselő kapcsolat. Főleg ha naponta beszélnek.
Évek óta beszélgetek itt pasikkal, és férjnél vagyok.
Szégyeljem magam? 🤣🤣🤣
Vagy beszélgessek én is Vele? 😁😁😁
Tűzbe azért ne rakd a kezed.
Így vagy úgy, de már megcsalt. A szövetségeteket mindenképp, de amúgy is.
Sziasztok! Kíváncsi vagyok a véleményetekre...Mi történik a férfiakkal 40 fölött?
18 éve vagyunk együtt ebből 12 év házasság,2 gyermek. Az elmúlt 1 évben folyamatosan azon kaptam hogy online csetelget idegen nőkkel, amikor számon kértem akkor azt mondta hogy csak beszélget, ne képzeljek túl sokat ebbe.
Szeret engem én a világért sem csalna meg,nem kell neki más. Akkor miért jó hogy idegen nővel napi szintem beszélget? Nem értem egyszerűen...
További ajánlott fórumok:
- My free zoo online játék! Aki játszik ezzel a játékkal, beszélgessünk!
- Létezik/létezhet online barátság?
- Hogyan tovább a kütyükkel az online oktatás után?!
- Online ti mennyi chatelés után örülnétek egy randira hívásnak, ha megvan a szimpátia?
- Egy online játék tagjának milyen kérdéseket tennétek fel egy interjú során?
- Az online társkeresésről