Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
Szia Bibie!
Igen,ez már nekem is eszembe jutott :)
“A legtöbb, amit gyerekeinknek adhatunk: gyökerek és szárnyak.”
(Goethe)
Biztos Coelho is szereti Goethe-t.:)
A nagy változások mindig olyankor történnek, amikor a legkevésbé várjuk őket.
Paulo Coelho
Hisz a csodákban, és mert hisz bennük, meg is történnek. Biztos benne, hogy a gondolkodása megváltoztathatja az életét, és mert biztos benne, meg is változik az élete. Bízik benne, hogy rátalál a szerelem, és mert bízik benne, rá is talál... Olykor kiábrándul, olykor megsérül... De a harcos tudja, hogy megéri hinni, és minden vereségre két győzelem jut. Ezt mindenki tudja, aki hisz.
Paulo Coelho
Kellenek a gyökerek: van egy hely a földön, ahol megszületünk, megtanulunk egy nyelvet és fölfedezzük, hogyan boldogultak őseink a nehézségekkel. Eljön az idő, amikor felelősek leszünk ezért a helyért.
Kellenek a szárnyak. Megmutatják nekünk a képzelet végtelen horizontjait, elvisznek minket az álmainkhoz, elvezetnek távoli helyekre. A szárnyak segítenek abban, hogy megismerjük felebarátaink gyökereit, és tőlük is tanuljunk.
Paulo Coelho
Elolvastam a többit is,nagyon jók :) Szép kis csokorba szedted őket :)
Köszi,kis huncut eleven kislány.
Gondolom a te kis fiad is az :)
Szia!
Ez a perzsa közmondás nagyon jóóó :)
Sziasztok!!
Szép napot!
Zsuzsa, kár, hogy homályos a kép, egy picit jobbat be tudnál tenni? Nagyon csinosnak tűnik amúgy így homályosan is a hajad!:)
Gyűjtöttem pozitív idézeteket (naplómban), kettőt bemásolok ide mára:
“Add meg minden napnak az esélyt, hogy életed legszebb napja legyen!”
(Mark Twain)
“Panaszkodtam, hogy nincs cipőm, amíg nem találkoztam olyannal, akinek nincs lába.”
(perzsa közmondás)
Sziasztok!
Voltam megszépülni:))
Levágattam nagyon rövidre a hajam:))Tök jóóóóóóóóóóó:))))
:)
pározok egyet.. :))
jól vagyok köszi, nem rég a munkából.. de a kávén már tul vagyok.. :))
sok ujdonság nincs.. :(
Szia! Ohh,köszi :)
Irulok-pirulok.
De most kezdem ezt is unni,ma nem csináltam semmit,annyira nem volt kedvem semmihez.Hangulatom is tré volt.Igy lefeküdtem és hallgattam Bélát,meg a reflaxaciosmeditaciot és jobb kedvem lett :)
S feléd mizu? Jól vagy?
szia!
milyen szépek a pillangoid.. :))
olyan ügyi vagy kreativkodsz..
Halihó mindenki!
Ejh,de nagy a pangás errefelé :S:S
Angyali üzenet mára:
1:
Április 13.
„Szándékaid teremtik meg a tapasztalataidat, ezért ezeket rendeld alá mindig a legfőbb jónak.”
2:
2010.04.13.
Az angyali Hierarchiák folyamatosan dolgoznak azért, hogy minden az isteni Terv szerint legyen. Ez a Terv az isteni Törvények által teremti a Rendet.
Életutad ebben a Rendben született és segítő angyalaid mindig veled vannak, hogy vezessenek.
Ha a Rend isteni rezgéseit engeded átáramlani Magadon, energiáid harmóniába kerülnek Életutad eseményeivel.
Így teszed meg mindazt, mit vállaltál!
Szíved szándékát kimondatlanul is látjuk, de ha megszólítasz minket, kérésed a megvalósulás energiáival segít minket a munkánkban.
Szia!Az eső az biz most nem csak a növénykéidet,meg a virágaidat növeszti,de a gazt is sajnos.
Hmm,milyen szépek is a tulipánok,majd egyszer lesz nekem is :)
Sziasztok!
A kertem nagyon szépen halad, már ideje kihorolni, mert a gaz is rohamosan nő benne!
NAgyon szépek a tulipánjaim, és nagyon jól érzem magam!
SSziasztok!
A bénaság üvöltene bennem, ugyebár......
sziasztok! :))
angyali üzenetek a netszárnyain, szeretjük.. :))
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?