Oltáskivezetés homeopátiával? Mit tudtok róla, ti csináltátok már? (beszélgetés)
Na ez az én abszolút érvem a "gonosz" nyugati orvoslás mellett! Egy csomó jrvány eltűnt, ami előtte tizedelte a népességet.
Csak ugye ezt a modern szülő elfelejtette és úgy érzi, hogy nincs ezekre szükség, mert a "gonosz" gyógyszergyárak, meg a csúnya mellékhatások blablabla...
És ezen nyerészkednek a homeopaták
Amikor nem voltak kötelező oltások, akár ezrével haltak meg a kisgyermekek a járványok miatt;
Lásd pl. BCG :(
Jelenleg a 15 hós oltás előtt állunk. Most olvasom Tinus Smits könyvét, aki úgymond kitalálta ezt a homeopátiás oltáskivezetést, egyébként orvos. Döbbenten olvasom az esettanulmányokat, és egyre világosabb a kép bizonyos babaproblémákkal kapcsolatban, el sem hinnétek.
Én még nem alkalmaztam, de mindenképpen szeretném. Jó lenne olyan anyukák véleményét is hallani, akiken segített.
További ajánlott fórumok:
- Milyen hangulatjavító módszereket, teákat, homeopátiás szereket, ill. gyógyszereket tudtok?
- Magas vérnyomásra és magas pulzusszámra tudtok Homeopátiás szereket? Külön-külön is jó lenne.
- Tudtok nekem olyan oldalt ajánlani, ahol megnézhetem, hogy melyik homeopátiás szer mire való?
- Laktózmentes homeopátiás szereket tudtok ajánlani megfázásra?
- Köhögésre milyen homeopátiás gyógyszereket tudtok ajánlani?
- Tudtok jó homeopátiás orvost ajánlani Bács-Kiskun v. Csongrád megyében, aki gyerekekkel foglalkozik? Tapasztalatok ételallergia kezelésében?