Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Olívasaláta recept

Olívasaláta recept

Elkészítési idő 30 perc

Az Olívasaláta hozzávalói:
1 zacskó gyorsrizs, 1 pohár félszáraz fehérbor, 4 evõkanál levétõl lecsöpögtetett marinált paradicsompaprika, 2 evõkanál kimagozott olívabogyó, 2 dl tejföl, fél tubus szardellapaszta, 1 dl majonéz, törött fehér bors, 2 gerezd fokhagym,


Az Olívasaláta elkészítési módja:
A rizst az elõírásnak megfelelõen megfõzzük, de a vízbe nem teszünk sót. A majonézt elkeverjük a tejföllel, a szardellapasztával, a megtisztított és szétzúzott fokhagymával, a fehérborral, a törött borssal, majd beletesszük a vékony csíkokra vágott marinált paradicsompaprikát, a finomra vagdalt olívabogyót és a már kihûlt fõtt rizst. 2 órányi hûtés alatt az ízek jól összeérnek.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei

A receptet beküldte: , 2006. máj. 6. 16:06
Az olívasaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook