Olga almás recept

Az Olga almás hozzávalói:
5 tojás
20 dkg kristálycukor
15 dkg liszt
1 cs sütőpor
2 kanál kakaó
3 alma
1 tejszin puding
1/2 l tej
1/2 ráma
6 kanál cukor


Az Olga almás elkészítési módja:
az almát kivajazott alufóliára szelem,beleteszem a tepsibe.A tojásokból piskótát csinálok a felét beleteszem és a másikfelébe belekeverem a kakaót majd azt is ráöntöm.megsütöm! Krém: a tejből pudingot meg csinálom a vajat kikeverem a cukorral,ha kihül egybe keverem a pudinggal

Ha kisült a piskóta kiburítom a deszkára úgy,hogy az alma fenn van leveszem a fóliát és megszórom cukrozott fahéjjal rákenem a krémet és újra megszórom fahéjjal.Nagyon finom és sok van belőle!!!!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az olga almás elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook