Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Vadételek receptjei » Olaszos-almás vadkacsamell recept

Olaszos-almás vadkacsamell recept

Az Olaszos-almás vadkacsamell hozzávalói:
1kg vadkacsamell
6db nagyobb alma
elősütéshez elegendő mennyiségű olaj
szárnyas fűszerkeverék
3dl tejföl
oregáno
pizzafűszer

Páchoz:
bors
citromfű
zsálya

olaj
fokhagyma


Az Olaszos-almás vadkacsamell elkészítési módja:
A melleket elsőként csíkokra szeletelem, bepácolom, egy napra lezárva a hűtőbe teszem. Másnap lecsepegtetem, szárnyassal befűszerezem. Amíg meghámozom az almát és fel is szeletelem azt vékony darabokra, addig a húst hagyom, hogy a fűszert beszívja. A húst bő olajban hirtelen sütöm ki, majd hozzáteszem az almát és kevergetve hagyom rotyogni egy picit. Utána hozzáadom a tejfölt, fűszerezem, picit még forralom.


Kategória: Vadételek receptjei

A receptet beküldte: , 2010. jún. 21. 10:16
Az olaszos-almás vadkacsamell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook