Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Olasz zöldbab recept

Olasz zöldbab recept

Elkészítési idő 70 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Az Olasz zöldbab hozzávalói:
1 kg friss vagy mélyhűtött zöldbab,
3 db szép nagy paradicsom,
3 gerezd fokhagyma,
3 ek. étolaj,
ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors


Az Olasz zöldbab elkészítési módja:
A zöldbabot sós vízben megfőztem és lecsurgattam. Az olajat felforrósítottam, a paradicsomokat meghámozva és felszeletelve hozzáadtam, fakanállal szétnyomkodtam. Hozzáadtam a lereszelt fokhagymát és a megfőtt zöldbabot. Megsóztam, megborsoztam és kb. öt percig, időnként rázogatva, kis lángon összeforraltam. Önmagában is finom, de kedvenc feltétünkkel is fogyaszthatjuk.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


Az olasz zöldbab elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook