Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Olasz krémsajtleves recept

Olasz krémsajtleves recept

Elkészítési idő 15 perc

Az Olasz krémsajtleves hozzávalói:
6 dkg kolozsvári szalonna
3 cikk fokhagyma
3 evőkanál olaj
3 evőkanál liszt
4 evőkanál paradicsompüré
3 tyúkhúsleveskocka
2 db tömlős Camping ömlesztett sajt
fehér bors, snidling


Olasz krémsajtleves

Az Olasz krémsajtleves elkészítési módja:
Az olajon az apró kockára vágott szalonnát kiolvasztjuk és megfuttatjuk rajta a reszelt fokhagymát. Megszórjuk a liszttel és jól elkeverjük.Belekeverjük a paradicsompürét, majd 1,6 -1,8 l vízzel fölengedjük. Ha forr, beledobjuk a húsleveskockákat és jól felfőzzük. Ezután beletesszük a krémsajtot, jól elkeverjük és még 3-4 percig főzzük. Fehér borssal ízesítjük. Tálaláskor snidlinggel megszórjuk. Ízlés szerint adhatunk hozzá gabonagyöngyöt vagy pirított zsemlekockát.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


Az olasz krémsajtleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook