Olasz cipó recept

Az Olasz cipó hozzávalói:
14 dkg liszt
28 dkg cukor
14 dkg őrölt mandula
4 db tojás
késhegynyi őrölt fahéj, szegfűszeg
fél citrom reszelt héja
vaj a kikenéshez


Az Olasz cipó elkészítési módja:
A tojásokat és a cukrot jól kikeverjük, majd a fászerekkel és a citromhéjjal ízesítjük(használhatunk mézeskalács-fűszerkeveréket is) LAssan hozzáadjuk a lisztet és az őrölt mandulát, majd jól összedolgozzuk. Kézzel kis cipókat formázunk a tésztából. VAjjal kikent tepsibe tesszük, és lassú tűznél kisütjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az olasz cipó elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook