Nyugtalanul éjszaka (beszélgetős fórum)
Én meg akartam rendelni,csak az árával voltam dilemmában,kicsit drága!
Kicsit vártam,most egyszerre leszokott a szopizásról,és átalussza az éjszakát is! :D 2-3 nap volt,nem is volt vészes! Nem tudom mekkora babád van,az enyém 17 hónapos,és azóta annyit eszik,hogy szerintem 2 kilót símán felszedett,és sokkal kiegyensúlyozottabb!!!
Sziasztok! ha még olvassátok ezt a fórumot, megírnátok, hogy azóta is használjátok -e az említett illóolajat és hogy mik a tapasztalatok?
Köszi!
Sziasztok!
Egy órával később kelt mint szokott,ez pozitívum,többször volt fent de viszont pár perc alatt vissza is aludt,aminek nagyon örülök, főleg ha meg ezek után még jobb lesz.
Sziasztok!
Megrendeltem az olajat,ma este probáljuk először,kíváncsi vagyok hat e,vagyis remélem hat!Jó éjt!
Sziasztok!!!
Az én kis fiam már 2,5éves de még soha sem aludt át egyetlen éjszakát sem:-((Úgy hogy ha nekem is elküldenétek,hogy hol lehet kapni ezt az illóolajat azt nagyon szépen megköszönném!!!
Sziasztok!
Az én kisfiam is rengetegszer fel kel éjszaka,ha nem nagy gond elküldenéd nekem is ,hogy hol is lehet ezt az olajat venni?Köszönöm
ez érdekel engem is:) 7hós lányom vagy 6szor tuti felkel éjjel...igaz most mászik és tanul járni, ilyenkor nyugtalanok...de ennyire???
kitartás gréti!!:)
További ajánlott fórumok:
- Rosszul elalvó, nyugtalanul alvó babátokat hogyan altatjátok el?
- Lehet nyugtalan a kisfiam attól, ha naponta 2 liter teát megiszok, miközben még szoptatom?
- 1éves kislányom nagyon nyugtalanul alszik, adhatok neki citromfű teát?
- 5 hónapos kisfiamnak nagyon sokat viszket az orra és nyugtalanul alszik éjszaka.Azt hallottam, hogy ez attól lehet, hogy gilisztás.Ez igaz?
- Nyugtalan éjszakák 6 hónapos babánál
- Miért nyugtalan?