Nyíregyházi babák és mamáik (beszélgetés)
:)
Esni már nagyon tudunk, mert 7,5 hós korában felállt, azóta áll, mint egy cövek :)) Csak elindulni nem akar!!!! Na de majd most! :D
Remélem, hogy ma végigalusszátok mindnyájan az éjszakát.
Én kórházban nem voltam UH-on, de amikor más miatt bent jártam, akkor úgy láttam, hogy beengedik az Apukákat is. De erre azért ne vegyél mérget:-) Többiek lehet, hogy jobban tudják.
Majd belejön és akkor jobban fogja élvezni a mozgást. Addig pedig legalább megtanul ügyesen esni:-))
Lilinél is a szeleburdiságában az a jó, hogy nagyon hamar megtanulta azt, hogy a buksiját védeni kell és ha esik, akkor letámasztja a kezét. Legalább akkor észnél van:-)
jaj, nehéz éjszakám volt, napom is, nemtom mi van a kölökkel, nagyon rosszul aludt, ennyire nem szokott. Remélem jó oka van rá, pl egy fog.
De most aludtam 2 órát, apja hagyott, és olyan jól kipihentem magam, hogy még a derékfájásom is elmúlt :)))
köszi:)
bár egyelőre a lépkedése utáni esést jobban élvezi :)))
Nekem eddig tartott a szabadidőm:-( Megyek a Csajszikámhoz, felébredt.
Este még benézek.
Pusszantás Nektek
Szia Ancsa!
Én felismernélek, ha mennék és le is tolnálak!:-DDDD
Mit melózol és hol? És Petrával mi lesz? Teljes munkaidőben? Izgulsz?
Lili is IC vagy sebes vonat legalábbis:-DD
Ráadásul szeleburdi és nem mindig figyel oda. Olyankor vannak nagy esések, de edzett már marhára. Nem is sír, csak ha nagyon megüti magát.
Gratu a nagyfiúnak!:-)
Ügyesek vagytok!
Ágicám drága! Sajna én nem tudok menni, pedig kellene néhány őszi cucc, de Pesten leszek hétvégén.
Azért aki megy, annak eredményes vásárlást és jó szórakozást kívánok!:-)
Szerintem Ákos tuti rohanni fog, ahogy ismerem...
Viszont azért óvatos is, mert a lépcsőn meg az ágyról lefelé is óvatosan közlekedik. Persze azért tuti lesz kopp...
ez nagyon félelmetes! :)))
Amelyik bútort fel lehet borítani, azt már eddig is megtette, mert 5 hónapja áll, és ezt ki is használta.
NA de mit tudok tenni...hát jöjjön az a vonat...:)
Ja, nem is mondtam, hogy végre Ákosom is elkezdett lépegetni pár napja :)
Persze még csak 3-at, 4-et, aztán röhögőgörcsbe fullad, mert mi ujjongunk, meg csalogatjuk, aztán ő meg bohóckodik, így tovább nem jutottunk :)
hát igen...durva az éjszakázás, de valahogy csak hozzászokik az ember. Ez jutott, reméljük egyszer vége lesz.
Viszont az altatás nálunk könnyebben szokott menni. 10 perc.
De ehhez az is hozzájárul, hogy ha 7kor nem kel magától, finoman rásegítek (puszik, résre nyitott ajtó stb), így 11-12 körül elfárad, és alszik, aztán 2-3 körül felkel, és este 9re megint fáradt. Persze ilyen éjszakák után szeretnék reggel picit pihizni, de ha nem kelünk 7kor, akkor katasztrófa a nap.
A különágyra én is kíváncsi leszek. Majd meséld el, hogy ment az átszoktatás, mert valahogy kistesó érkezése előtt vagy után pár hónappal nekünk is meg kell tenni...
Hát Csajok!
Én beledöglenék, ha egyfolytában hónapokon, éveken keresztül éjszakáznom kellene. Áginak is mondtam annak idején, hogy már rég diliházban lennék, ha Lili olyan rossz alvó lenne, mint Bence.
Szerencsém van Lilivel nagyon, úgy érzem:-)
6 ébredés....Jesszus!!!
Biztos, hogy fejlődés Zsu és drukkolok, hogy folytatódjon és rohamos tempóban javuljon a helyzet!:-)
Kiscsajomat már egy órája próbálom altatni, de még beszélget a kiságyában. Belőlem ez is sokat kivesz. Úgy látszik el vagyok kényelmesedve, hozzászoktam a jóhoz.
Ági!
Holnap megyünk Pestre és pénteken este már az új ágyában fog aludni Lili:-) Kíváncsi leszek, hogy mennyit fogunk szenvedni. Persze ez mindenkinek szól, csak Ágiék nemrég vettek Bencének új ágyikót.
Lili már simán kimászik a rácsos ágyából, úgyhogy elérkezett az idő a nagylányos fekhelyhez.
hát akkor ebbe kapaszkodok utolsó szalmaszálként :)
11 hónapig megfeszülten próbáltam mindent, de miután beletörődtem, hogy nem az én hibám, nem az ő hibája, valahogy könnyebb. Gondolom az ideg is felemésztett egy adagot az energiáimból. Mostmár képes vagyok félálomban közlekedni.:)
Bár ma 2.45-kor kelt először, így "csak" 6 ébredés fért bele reggelig,és teljesen boldog voltam, remélem ez vmi fejlődés, és egyre jobban kitolódik majd. :)