Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Nyári uborkaleves recept

Nyári uborkaleves recept

A Nyári uborkaleves hozzávalói:
2 közepes db kígyóuborka
750 g joghurt (két nagy pohár)
2 ek olívaolaj
3 dl víz
1 csokor kapor
2 teáskanál só
bors ízlés szerint
2 gerezd fokhagyma


Nyári uborkaleves

A Nyári uborkaleves elkészítési módja:
Kigyóuborkát meghámozzuk, és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Hozzáadjuk a két pőhárjoghurtot, a reszelt fokhagymát, az apróra vágott kaprot és az olívaolajat. Jól összekeverjük, hozzáadjuk a vizet, a sót, borsozzuk, összevegyítjük, és mehet a hűtőbe 1-2 órára.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A nyári uborkaleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook