Nutellás pálinka :)) (beszélgetés)
nyasgem :)
és boldog karácsonyt :D
és szakadj le rólam tényleg jó!?
kicsit unalams vagy már :)
ha nem érted a cyber nyelvet sajnálom, (naon=nagyon, titta=tiszta)
csak itt senki se a fogalmazásra megy, meg a hibákra okostojás! :D
Tényleg jó lenne, ha már nem ontanád azt észt, örülök, hogy eddig nem láttalak, abszolut nem hiányzol ide :P
Sziasztok Lányok!
Elegem van!
Olvad!!!!!!! Reggel csúszkáltam aztán pedig tocsogtam vásárlás közben....
elfáradta, és még neki kellene állnom sütni!
Ti hogy álltok? Mindenki kész mindennel, és várjátok a Jézuskát????????
Ugye még Ti sem...???????
Szia!
Hááááát igen!
A fórum nevének szülője ír most Neked.... Egyszer még nutellás palacsintáról beszélgettünk, és én, másik analfabéta, elolvastam.....
Hát ez lett belőle!!!!!!!
Szia!
Tőlem akkor vagy itt, amikor csak szeretnél!
Na nem, mintha az én engedélyem kellene!
Békés, boldog karácsonyt Neked és szeretteidnek!
Két napja nekem is tökre fáj a lábam csipőtől bokáig. Olyan "leszakad" érzése,és ott bent belül a csont fáj,vagy mi a szösz.
Most bevettem egy apranaxot,mert elegem lett abból,hogy azt figyelem hol fáj,és miért...
Szakmai ártalom,simám eljátszom a "képzelt beteget"
De amúgy fáj,ez tény. Csak próbálom nem kutatni miért,mert simán diagnosztizálom a rémálmaim egyikét ilyenkor.
Tényleg mentem:)
Majd újra bekukk.
Jó reggelt:)
Nekem is jól elkeverték a napjaimat. Éjszakára kell mennem dolgozni,bár ha megint ónos eső fog esni,akkor gőzöm sincs hogyan jutok be.És onnan haza.
És most nekem sincs kedvem ,csak úgy vagyok,vásárolni kéne kimenni,de olyan káosz van a fejemben még.
Most főzők egy fincsi kávét,és leülök listát írni a bevásárláshoz,aztán felhúzom a bakancsomat,farmert,és a fejembe a butasapkámat,és elindulok jópofát vágni a tömeghez.
Na,ilyen a negatív énem:))) Bibibi:)))))
Nektek van ilyen?
Jó reggelt!
Ma szabin vagyok, erre tessék, itt kukorgatok, pedig kicsit alhattam volna tovább :(
Én nagyon elmaradtam az idei karácsonnyal, most viszont már nincs tovább, be kell pótolnom, ajándék után kell néznem. Ronda felhős idő van, a lábaim is leszakadnak:( csak imádkozni tudok, hogy ne essen az eső.
Szép napot nektek!
Ma főzés közben rájöttem, kiről is beszéltek!
Úgy látszik nekem meg főzés közben jönnek a jó gondolataim ☺
Pálinkás jó estét!
Erre felé ma is szép napos idő volt. Éjszakára ígértek ónos esőt, hát remélem nem lesz belőle semmi. Nálunk egész jó állapotban vannak az utak, most még járhatóak.
Vigyázzatok magatokra!
Értem :)
Én ebből az amazonos dologból kimaradtam, de ahogy olvasom nem is bánom :)
állatiak az utak, itt mifelénk semmi mellékutca nincs letakarítva, reggel a gyerek élvezte, én kevésbbé, "anya ez jobb, mint a dodgem", persze , mert egyenesbe nincs gond, a problema akkor kezdődik mikor kanyar van, akármilyen lassan veszem be , sose nem arra megy amerre én akarom :D
Rém romantikus, és erre jön az olvadás és az ónoseső :( na szép lesz a város ünnepekre :(
vigyiz magadra én éjszakára megyek ma meg szerdán is :( 24-én reggel esek haza fáradtan, melóból.
Mondtam is apának 22-én szeretném a fát feldíszíteni, azaza holnap este :)
ez nem publikus, de azért ne hari :) csak ha kiírnám és jön egy amazon csájjé, vagy valami naon rosszindulató személy, a mai világban félő, hogy alád tesz :(
Csak Catherina dolgozik lurkókal, én felnőttekel vagyok.
azért az amazon jól eltűnt nem?
Jó reggelt mindenkinek!
Még mindig van hó, van remény! Már csak 3-at kell aludni, és itt van!!!!!!!!
NUTELLÁS PÁNTLIKA!!!???
Ez valószínűleg azért sikeredett, mert nem tudok olvasni, és még csak nem is iszom. :-))
catherina, borsicica ti hol dolgoztok?
azért kérdezem, mert tudom, hogy gyerekekkel foglalkoztok, anyukám is. Ő az I-es gyerekklinikán van.
Tavaly egy másik fórumon voltam,nagyon jó csapat jött össze ott is. Aztán mostanság csak néha jönnek fel a lányok írni,meg nekem em szokott ennyi időm lenni,mint most a két hétben.
Az egy norbi fogyis fórum volt.
Igazán azt sem tudom hogy keveredtem oda arra a fórumra,de ott ragadtam egy évig.
Lehet,mondjuk őt itt nem szeretném látni az is tény.
Elég nagy a portál ,elfér mindenki ott ahol jól érzi magát,és szeretik:))
Ugye,hogy ugye?
Reggel megyek dolgozni,szerintem 5 kor elindulok,hogy időbe beérjek,mert fagyott,csúszós minden.
hát ez nem egyszerű :):):)
Van rosszakarod? :) (lehet az amazon csájjé volt :D:D )
:D
Látom müködünk , catherina és én vagyunk eddig eü.-sök, ha van még valaki szóljon bátran! :)
Én Norbi diétával fogytam 6-7 éve 14 kg-t és nem is jött vissza, persze a diéta mellett volt, heti2x úszás, mert 14 éves koromig úsztam versenyszerűen :) imádom a vízet :)
nyáron kezdtem el futni, nagyon jól formál, heti 2x20 percet szoktam, de már 3 hete kimaradt :( nincs időm :( hiányzik, na majd ünnepek után!!!!
További ajánlott fórumok:
- Mivel lehet a pálinkát felhígítani, hogy ihatóbb legyen? Valamilyen üdítővel?
- Szükségem lenne egy üveg kigyó borra vagy pálinkára hol tudnám beszerezni?
- Egy kis pohárka (4 cent) pálinkának mennyire érződik a szaga?
- Pulmonológus Drnőnek hálapénz helyett:szilva, meggy, barack, som, szeder lekvár+szilva pálinka?Szerintetek fog neki örülni?Nyiregyházán?
- Fokhagyma tinktúrához a tiszta alkoholt ki lehet váltani házi pálinkával?
- Nem tudja valaki hogyan kell sima házi pálinkából mézes pálinkát csinálni?