Nustángli recept

A Nustángli hozzávalói:
30 dkg dió
3 tojás fehérje
1 ek tejfől
1 tk citromlé
5 dkg zsemlemorzsa
30 dkg porcukor


A Nustángli elkészítési módja:
a tojás fehérjét porcukorral és a citromlével simára keverjük, utána gőz felett felverjük, keményre. A 30 dkg diót a zsemlemorzsával, tejfőllel és a tojásfehérje felével összegyúrjuk, újnyi vastagságra nyújtjuk. Forró sütőben szárítjuk.

Ha kevésnek tűnik az 1 kanál tejfől lehet még egy keveset bele tenni.
FONTOS: hogy nem sütjük csak szárítjuk.
Érdemes a sütőt előmelegíteni egy kicsit.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A nustángli elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook