Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Nokedlis lecsó recept

Nokedlis lecsó recept

Elkészítési idő 45 perc

Kalória 412 kcal

A Nokedlis lecsó hozzávalói:
A lecsóhoz:
60 dkg zöldpaprika
60 dkg paradicsom
1 fej vöröshagyma
olaj
őrölt bors


A galuskához:
4 tojás
15-20 dkg liszt
1 evőkanál olaj



A Nokedlis lecsó elkészítési módja:
A karikákra vágott hagymát az olajban megfonnyasztjuk, majd beletesszük a felkarikázott paprikát. Rövid ideig pároljuk, hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot, és sóval, borssal ízesítjük. Fedő alatt készre pároljuk. A nokedlit a tojásokból annyi liszttel készítjük, hogy nokedliszaggatóval lehessen szaggatni. Forrásban levő olajos vízben megfőzzük a nokedlit, átszedjük a lecsóhoz, és a sütőben átforrósítjuk.

Nagyon egyszerű és nagyon finom!


Kategória: Egytálételek receptjei


A nokedlis lecsó elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook