Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Nokedlis hús gazdagon recept

Nokedlis hús gazdagon recept

Elkészítési idő 120 perc

A Nokedlis hús gazdagon hozzávalói:
12 szelet vékony karaj, csont nélkül,vagy csirke, pulyka mell
1 nagy fej vöröshagyma
étolaj
liszt
őrölt bors
400g.konzerv-gomba, vagy cukorborsó
fokhagyma

vegeta
majoranna
sajt
1 nagy tejföl
fél kg. lisztből nokedli


A Nokedlis hús gazdagon elkészítési módja:
A húst kiklopfoljuk, megsózzuk, kicsit állni hagyjuk. Elkészítjük a nokedlit A húst borsos lisztbe forgatjuk, forró olajban kisütjük, abban a zsiradékban, amiben a hús sült, megdinszteljük a vöröshagymát, beleöntjük a gombát /lé nélkül/, fokhagymával, sóval, borsal, vegetával és majorannával ízesítjük. Tűzről levesszük és a tejfölt beletesszük. A nokedlira öntjük és jól összekeverjük. Kivajazott tepsibe /kb 25X40-es/ öntjük, a hús szeleteket rárakjuk és gazdagon megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített sütőben kb. 15-20 percig sütjük. JÓ ÉTVÁGYAT HOZZÁ!

A gombát, cukorborsót akár mexikói zöldségkeverékkel is helyettesíthetjük.


Kategória: Egytálételek receptjei


A nokedlis hús gazdagon elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook