Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Nők! Mit gondolnátok arról ha a férjetek/párotok ezt tette volna egy másik nővel? Hogy reagálnátok rá? Megcsalás vagy nem? fórum

Nők! Mit gondolnátok arról ha a férjetek/párotok ezt tette volna egy másik nővel? Hogy reagálnátok rá? Megcsalás vagy nem? (beszélgetés)

29. jennyvagyok (válaszként erre: 28. - Birebora)
márc. 8. 08:54

Nem mindenki tud kiállni magáért. Van akinek ezt tanulni kell. Fél, szorong, szégyenérzet jelenik meg, a föld alá vagy a víz alá süllyedne előbb, minthogy segítséget kérjen. Ez tudalatti reakció. Nem egyedi eset, sokan vannak így

De leirta a kis hölgy a hozzászólásában. Az áldozatszerep nagyon erősen jelen van, ezért vonzza ezeket az eseteket. Az ilyen bántalmazók nagyon rá tudnak érezni, kivel tudják ezt megtenni. Pszichológus, vagy pszichoteraputa segítségére lenne szükség, hogy ebből ki tudjon jönni. És még tudjon erősödni. Az önbecsülést és önértékelést erősíteni. ❤️🙏🏻

Kedves fóruminditó, a legnagyobb együttérzéssel írtam, nem hibáztatás. Viszont van remény, előtted az élet, meg tudsz erősödni, ki tudsz jönni ebből! 🤗

28. birebora (válaszként erre: 26. - Globus)
márc. 8. 07:15
De miért írogat neki? Nem értem. Látszólag a f*szkalap a zsebébe hordja. Rendőrség, feljelentés. Ezekszerint bizonyíték van. Még mindig nem értem, hogy nem volt ott senki, illetve ha nem volt, miért nem jött ki a medencéből miért várta meg míg közelít ez a rohadék. Szerintem sem gömbölyű itt valami.
márc. 8. 06:26

Látod 8 napon túl gyógyulónak nincs foganatja, jogorvoslata!

Ez nem szabálysértés lenne, hanem bűncselekmény!

Még egyszer mondom: bűncselekmény!

26. globus (válaszként erre: 24. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 7. 15:43

"Írtam már neki párszor, de mèg ő fenyegetett meg engem..."

Ha van írásbeli nyom, ez felhasználható ellene. Mondd azt, hogy nyilvánosságra hozod. Kinek van vesztenivalója?

márc. 7. 13:44

Ezek szerint te vagy a bántalmazott.

Ezt még olvasni is rossz. Fel kell jelenteni. Napvilágra hozni. Ha nem teszed, tovább folytatja az erőszakos agresszív magatartását. Azt ilyet nem szabad következmények nélkül hagyni. Azt nem értem, hogy nem volt körülötted vagy veled senki aki ezt észlelte volna vagy felfigyelt volna rá?

márc. 7. 13:21

Köszönöm mindekinek aki remélhetőleg nem engem szidva válaszolt(máshol már megkaptam ezért a rosszat...)

Még nincs erőm elolvasni a válaszokat, de mindenképp el fogom, csak kell még egy kis idő

De szerettem volna válaszolni

Természetesen nem akartam a feleségnek kiadni magam, csak arra voltam kiváncsi más nők mit tennének

Mert az a szerencsétlen engem csak letiltott

Nem tudom milyen nő nem akarna utána járni hogy valóban egy erőszaktevővel van e együtt...

Én vagyok a zaklatott, sőt az AI szerint már szexuális erőszak áldozatául esett lány

Az állapotom siralmas, minden nap öngyilkossági szándekaim vannak

És sajnos nem ez volt az egyetlen eset amikor zaklattak

Tudom hogy ezt érdemlem, mert valószínűleg ezt hozom előző eletekbol, de amik velem történnek az már mindenkinek sok lenne

Az apám is bántalmazó, tudom hogy ez mèg inkább vonzza az ilyen szemeteket

Egy ilyen dolog minden not megviselne, de a helyzetet még súlyosbítja az, hogy én valójában aszexuális vagyok, soha nem volt párom és szűz is vagyok...

ráadásul HSP is, kizárólag a nagyon helyes fiktív ferfikhoz tudok vonzodni

Az hogy egy ilyen undorító, nálam kb. 20 évvel idősebb romának kinéző féreg ezt tette velem, az számomra elviselhetetlen... valószínű ezért is esik ki szinte az egész

Biztos nagyon hihetetlenül hangzik, de semmit nem fogtam fel belőle miközben történt...

fél évvel később a covid alatt lett egy osszeomlasom, akkor jött vissza minden ilyen emlék

De az összes közül ez a legdurvább

Már tervezem hogy felhívom a PATENT-et, de mèg nem volt hozza lelki erőm.

Tavaly szeptemberben volt ehy újabb összeomlásom, azóta csak mèg rosszabb minden

Írtam már neki párszor, de mèg ő fenyegetett meg engem...

Nem vagyok képes elvilselni hogy egy ilyen bűnöző kretén csak éli az életét, miközben börtönben kellene lennie

Én meg az ágyból sem tudok kikelni, dolgozni sem tudok, sehova sem megyek, az anyámnak kell sajnos jelenleg segiteni amit nagyon szégyellek...

Sajnos extrém PTSD-m van, amikor utánam jött a medencébe és a combjaimnál fogva a faszához húzta a nemi szervem, az van hogy naponta 50x újra lejátszódik es újra at kell élnem...

aztán vizet nyeltem és utána semmire nem emlékszem...

Azon kívül hogy kapott tőlem pár csúnya üzenetet amiben leírom hogy minden visszajött és már nem vagyok lefagyva, ezen kívül semmi sem történt azzal a féreggel...

De még nem adtam fel hogy bosszút állok

Le sem tudom írni hogy mennyire rosszul vagyok.

23. Titkos üzenet (válaszként erre: 17. - Titkos üzenet)
márc. 7. 02:28

Ez is fontos! Minél kevesebb szünetet kell hagyni két gondolat között, hogy meg kéne védenie magát!

Magyarul: sorozod mint a GÉP! 💫💥🦾🤖💥💫

22. Ancsika81 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 6. 06:54

Szia.

Itt valami nem stimmel!

Több sebből vérzik a dolog!

Szívesen.

márc. 4. 08:38

Erőszakos, agresszív, bunkó, modortalan, tapló. Nem tudom mit tennék. Nem biztos, hogy akarnék vele a továbbiakban bármit is.

Veled tapintatlan, szeretetlen, sértő és bántó. Menjen a p.csába.

márc. 3. 18:16

És így kell harcolnod, ahogy 1:26-nál van! 🦈🩸🩸🩸

[link]

19. Titkos üzenet (válaszként erre: 18. - Titkos üzenet)
márc. 3. 18:12

+Bónusz: Ahogy a nemi szervéhez érsz, az se úgy történjen hogy megragadod, hanem izomból nekivágod a kezed és úgy ragadod meg! Minél több dolog fájjon neki, annál hatásosabb a gyakorlat!

Minden kis részletre oda kell figyelni!

Törődés kell!

18. Titkos üzenet (válaszként erre: 17. - Titkos üzenet)
márc. 3. 18:05

Fojtogatásnál ugyanez van, amikor a hátad mögött van és szorítja a nyakadat, az úgy kezdődik, hogy:

1. Vadul megkapod mindkét kisujját, megcsavarod, ha kell eltöröd, nem a tiéd!

2. Izomból rátaposol a lábára!

2. Könyökkel iszonyatosan hasba ütöd! Összegörnyed!

3. Jön a tökös🎃 fázis! Megmarkolod, szorítod, csavarod, téped, el nem ereszted⚠️

4. Kézben a szerszám, ütöd-vágod👊🦵 ahol éred, úgy variálod, ahogy kéred!

(5.) Én fejre👨🏽‍🦱🎯 mennék végső soron, és/vagy leütném!

[kisujj, csukló, szem, orr, farok: lehet bármekkora az ember]

17. Titkos üzenet (válaszként erre: 14. - Violet18)
márc. 3. 17:44

Elmondom én hogyan csinálnám:

Először is szemen köpöm, jó agresszíven hogy fájjon is neki, aztán ahogy karatén tanultam és a bemutatón csináltam, teljes erőből megragadom és megszorítom a farkincáját, de ez még nem elég: hatalmasat csavarok rajta, el nem eresztem, utána ahogy üvölt, több variáció is lehetséges:

1. Újból szemen köpöm, rátaposok a lábára, hasba verem, összegörnyed, utána a nyak alatti résznél izomból leütöm!

2. Újból szemen köpöm, rátaposok a lábára, hasba verem, összegörnyed, utána jól fejen térdelem!

3. Újból szemen köpöm, rátaposok a lábára, hasba verem, összegörnyed, utána ütöm-rúgom, ahol érem! Kifekszik!

4. ...

😀

16. Titkos üzenet (válaszként erre: 14. - Violet18)
márc. 3. 17:29
Amúgy meg csak azt lehet inzultálni, megerőszakolni, aki hagyja! 😉
15. Titkos üzenet (válaszként erre: 14. - Violet18)
márc. 3. 17:26
A társaságában van, de nem tud odalépni, megvédeni magát!
márc. 3. 17:23
Honnan vesszük h a lány nem akarta? Minek volt vele 1 társaságban a nem tetszett neki? Am kinek mi a megcsalás....miért gondolta a férfi h neki erre van szüksége? Mit nem kapott meg előtte a párjától?
márc. 3. 10:24

Ezek "ALAP" dolgok egy pasinál, ha sz💩rba se veszi a párját és nem hűséges!

Kalkuláld bele hogyha a vér🩸 lefelé áramlik, megszűnik a gondolkodás! 🧠❌ 🔜 🍆✅

12. Alnisa
márc. 3. 09:55

Arcara puszi, ne mmegcsalás, leég gyarori üdvözlési forma.

Bocs, tehát:

Arcra puszi, nem megcsalás, elég gyakori üdvözlési forma.

11. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 3. 09:54

Arcara puszi, ne mmegcsalás, leég gyarori üdvözlési forma.

Váll masszázs, ha nem intim hangvételű, akkor azért ez is előfordul normális emerek között.

Az öelegetés, simogatás más téma.

De azt gondolom, hogy ha egyértelműen tudtára adod a másinak, hogy ez neked nem gyere be, akkor nem csinálja.

Lehet a viselkedédből arra következtetni, hogy szabad a pálya. Egyértelműen kell viselkedni.

A taperászós rész, sztem azért más súrolja a megcsalás fogalmát. Biztos nem örülnék ha a párom, férjem más nőt húzkodna magára. Meg gondolom fordított esetben sem. Ez felejtik el mindig az eberek, hogy fordított esetben ez nekik, hogy esne és akkor már mindjárt megcsalás valami, ami addig nem volt az, míg ő csinálta és nem ellen irányult. kehát erősen kettős mérce van ebben is.

10. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 3. 09:09

A "megcsalás vagy nem megcsalás" a legkisebb probléma ezzel :D

Nekem úgy jön le hogy te vagy a lány, és a feleségnek akarsz kitálalni. Készülj úgy, hogy nem fog neked hinni. Az ilyen férfiak általában a kifogástalan férj, családapa stb. szerepében vannak otthon...

márc. 3. 08:26
Azt gondolnám,hogy úristen kihez mentem én férjhez🙄
márc. 3. 08:17
ez igy nem normalis!hogty bizhatsz benne ezekutan?
7. judebyjude (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 3. 08:16

Szerintem ebben a történetben nem a megcsaláds a legnagyobb probléma (amúgy nyilván az), hanem hogy az illető férj nem tiszteli mások határait - a tiedet sem.

Nem tudom mennyire fiatal volt a lány, de nem minden esetben tud elsőre helyesen reagálni egy nagyon fiatal kiscsaj (sokan ezt használják ki).

Ha azt látnám, hogy a párom ilyet tesz egy tőle ennyivel fiatalabb lánnyal (mindezt akaratán kívül) kb aznap csomagolnék, mert ezek a jellegű személyiségjegyek idővel nem szoktak javulni.

6. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 3. 07:24

Ez nem megcsalás, hanem erőszak, az én szememben legalábbis. Ilyen embernek nincs keresnivalója az én és a lányom közelében.

Ha a lány beleegyezésével történt volna minden az teljesen más helyzet, abban elnéző lennék, de így nem.

márc. 3. 07:17
Kiborulnék az biztos. Mi az hogy más nőt taperol?
márc. 3. 07:10

Nem örülnék, biztos lennének kérdéseim. Ha így volt a férjed egy erőszakos tahó és nem rajta múlt, hogy nem történt több. Örüljön, hogy a lány nem jelentette fel. Ilyen hozzáállással bármikor megismétlődhet.

Egyébként honnan tudtad meg a történetet?

márc. 3. 07:06
Add rá a kabátot.
márc. 3. 07:06

Nem tudom a feleség vagy, esetleg az ártatlan lány? Az tutira biztos, ennyiszer véletlenül senkivel nem lehet ilyet tenni.

Ha a lánynak ez nem tetszett volna, elküldi a sunyiba a pasit.

Ha a feleség vagy, honnét tudod ennyire részletesen a történéseket?

márc. 3. 06:34

A zaklatott lány aki a sztoriban szerepel eleve traumatizált és többször volt már része disszociációban, ezért nem fogta fel mi történik vele, csak később lettek pánikrohamai emiatt.

A férjetek munka és szórakozás miatt is több hétig távol van tőletek egy népszerű nyaralóhelyen.

Ott közös ismerősök által pár napra egy társaságba kerül egy nálatok kb. 15-20 évvel fiatalabb lánnyal.

Ezeket tette meg vele a lány akarata ellenére:

Többször arcon csókolta találkozáskor, a lány megkérdezése, figyelmeztetése nélkül.

Egyszer szinten a lány akarata ellenére a semmiből felkapta az ölébe és elvitte a medencéhez.

Valójában minden cselekedetet a lány akarata ellenére, váratlanul történt, úgyhogy többé ezt nem írom oda.

A semmiből elkezdte masszírozni a nyakát.

Szórakozóhelyen amikor a lány már nem volt teljesen józan többször is megölelte és megszorította hátulról, hozzá simulva, hozzá dörgölve saját magát és az egész testét.

Utána ment amikor a lány a medencében volt és szintén váratlanul megragadta a lány combjait a víz alatt, a saját testéhez húzta és ekkor a lány feneke és nemi szerve hosszabb ideig hozzá ért volna az ő testéhez.

Ahogy írtam ezeket mind a lány akarata ellenére, kerdes nélkül, váratlanul tette.

Kérdezem mint a feleség, mit gondolnátok erről, megcsalás-e, hogy reagálnátok?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook