Nőgyógyászok Miskolcon (beszélgetés)
Ma vagyok 26 hetes:-)
Igen, nekem az IS a szimpatikus, hogy megjegyzett, tudja a nevem stb. Figyel rám, ez megnyugtat.
Nálunk első baba.
Velem is ugyanezzel a módszerrel "közölte" a tarifát:-))
Én múlthéten voltam nála az aktuális tanácsadáson, és ott már elkérte az én telefonszámomat, és a páromét is, hogy ha esetleg bármi van, és rácsörgünk akkor tudja ki hívja és azt is tudja, hogy jönnie kell. Szóval szerintem ott lesz a szülésnél is:-)
De amint írtam korábban is, ha mégsem jön be nem is kap pénzt:-)
Egyébként meg vagy vele elégedve? Mennyi idős terhes vagy? :-)
De de hozzájárok...csak ő nem rendel magán, de tejelek neki rendesen minden alkalommal:-)
Ő az orvosom a terhességem elejétől fogva (Gafar), csak most kicsit elbizonytalanodtam.
Ezt már én is hallottam, hogy valaki hallotta, hogy Gafar nem megy be szüléshez ha pont szabadnapos, viszont senkivel nem találkoztam akivel ez meg is történt. Szóval ezt egyelőre városi legendának tartom:-)
Ha meg nem jön be amikor szülök nem ő kapja a pénzt:-)
Szia!
Gafar-ról annyit hallottam annak idején, hogy ő nem jön be külön a szülésért, ha akkor szülsz amikor ő dolgozik akkor ott van, ha nem , akkor nem. Ezt szerintem ajánlatos előtte vele letisztázni.
P.Szikszaival egyszer volt dolgom, akkor nagyon rendes volt velem a kórházban (szülés után), pedig nem ő volt az orvosom. :-)
Nem tudom, hogy magánrendelésre jársz-e vagy sem, de sajnos nem sok orvos vállalja a szülést, ha nem jársz el hozzá a rendelőjébe...
Úgy alakult valamelyik nap, hogy Dr. P. Szikszai Ádám vizsgált meg. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Lehet, hogy váltanom kellene Gafarról P.Szikszaira, de nem vagyok biztos magamban.
Segítsetek, mi szól P. Szikszai mellett és ellen,és mi Gafar mellett és ellen.
Nagyon köszönöm:-)
Szia!
Én azt halottam Koleszár doktornő max csak nyárig lesz, utána költözik külföldre! Hosszabb távra lehet akkor mást kellene keresned. De szerintem a férfiak között is vannak normálisak, sőt!
Ettől még lehet Ő az orvosod (szerintem), csak más keretek között!
Nagyon rendes Orvos, próbáld meg elérni, esetleg a Kórházban, ha nagyon ragaszkodsz hozzá!
Sajnos Én nem tudok ajánlani Női dokit, mert eddig, persze hangsúlyozom, hogy Nekem, egyikük sem szimpatikus!
Sziasztok!
Dr. Koleszár Andrea, az SZTK-ban nem rendel? Nem lehet hozzá menni fogamzásgátlót feliratni? Akartam kérni hozzá időpontot, de a nő a portán azt mondta, hogy ő csak a kórházban dolgozik.
Sziasztok! Jelenleg a megyei kórházhoz tartozom. Lehetséges, hogy nem sokáig, úgy néz ki költözünk.
A megyeibe én is láttam ki plakátolva, hogy 2010. március 1-től papás szülés csak tanfolyam elvégezte után. A Semmelweisben is van ilyen? Ez mennyire komoly? Ugyanis nagyon félek, hogy egyedül nem tudom végig csinálni, párom pedig nem ér rá tanfolyamokra.
A másik: azoktól kérdezem, akiknek Szemán György doktor volt a fogadottjuk. Mennyit kér a szülésért? Bent van végig? Vagy érdemes inkább szülésznőt fogadni? Azt hogyan mert én nem ismerek egyet sem.
Bocsika a rengeteg kérdésért. Válaszolhattok itt vagy privátban is. Nagyon félek a szüléstől. Nagyon alacsony a fájdalom küszöböm, anyum majdnem belehalt mikor én születtem. Félek, hogy ezt tőle örököltem.
Köszönöm előre is.
Kata!
Én is ott fogom megvenni a dolgok nagy részét. Vagy a miskolci expon vagy a pestin:-)
Pl. a pestin mindig rengeteg a kismama akik még szülés előtt állnak és ott vásárolnak.
De ott a szivárvány bolt hejőcsabán, az pedig bizományi, voltam minap ott, nagyon jó kis dolgaik vannak, ügyelnek arra, hogy csak a jó állapotú dolgokat vegyék be. Ha oda beadod előbb utóbb el fog kelni. (ott néztem pont mellszívót)
Itt is megpróbálhatod:
www.szivarvanybababolt.hu /Ez Görömbölyön van/
Itt vesznek be sok mindent bizományba.
Remélem tudtam segíteni.
Köszönöm a válaszokat :-D
Sziasztok!
További ajánlott fórumok:
- Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani?
- Ki tud ajánlani Miskolcon jó nőgyógyászt?
- Jó nőgyógyász Miskolcon
- Tudtok ajánlani jó női nőgyógyászt Miskolcon?
- Miskolcon vagy Szikszón tudnátok olyan magán nőgyógyászt ajánlani, aki nem 100 ezreket kér egy szülés levezetéséért?
- Miskolcon tudna valaki jó nőgyógyászt ajánlani?