Nézitek az X-Faktort? (beszélgetés)
Miért gondoljátok, hogy a külföldiek annyira mások, mint mi? És miért érdekelnek minket annyira a külföldiek?
Nézzétek meg, amikor Norbi először szerepelt a válogatóban. Mindenki őrjöngött! A zsűri, a közönség! Nem hiszem el, hogy a külföldiek nem értékelnék az egyéniségét, és helyette sztárolnának egy olyan valakit, akiből nekik is van több száz hasonló... Hát nem tudom, nem tudom....
Hajrá Norbi!
De miért volt igazságtalan? A Norbi tehetett róla? Nem!
A nézők így szavaztak és kész! Kiesett Veca, és ezáltal Norbi lett az első számú közellenség.
Még akik eddig szerették, azok közül is sokan elfordultak tőle. De miért???? Nem értem...
Orrhangon nyivákol?? Néha tiszta?? Te kit hallgattál Veca helyett?
Ő volt a legtisztább az összes versenyző közül, és orrhangról szó sincs. Lehet nem szeretni meg apucizni, de próbáljunk azért reálisak maradni.
Én szeretném ha Norbi nyerne,nekem kezdetektől ő volt az x-man:)))
Nem akarom bántani a másik két fickót,de Csabi egyáltalán nem tetszik ,Nikinek fenomenálisan jó,egyedi hangja van,de mihelyt Ő jön,kirohanok a konyhába ,hogy ne is lássam,csak halljam,mindkettő számomra majdnem a "lányos" kategóriát súrolja,olyan bájosan bájosok!:DDDDD
Veca szerintem jogosan esett ki ,ha az összteljesítményét nézem,és nem csak a most szombatit.
Egy kellemes külső,kellemes hang,kellemes jelenség ,de csupán ennyi,nekem nem jelentett többet.
Szerintem Veca ezerszer megbánta már,amiket mondott!!Remélem.
Érdekes,hogy ő még egészen az elején párbajozott a Nyári lányokkal.Nem fejlődött ő annyit,hogy győzzön.Mit is gondolhatott?
Mindig hatásvadász dalokkal tudott csak valamit felmutatni.Ez a sztori meg a kövecskével!!!Számomra inkább volt röhejes ,mint megható.Ha igaz is,tartotta volna meg ezt a dolgot magának.Ha őszintén szeretett valakit( nagymama),nem használja fel ilyesmire.Szerintem.
Persze lehet nem is az ő ötlete volt.
Lerombolta a renoméját nálam,pedig kedveltem.
Az összes észrevételed helyénvaló, egyet kivéve.
Lehet Norbi szeretni, lehet gyűlölni, de azt nem szabad vitatni, hogy egy őstehetség-ezt nem én mondom, ezt a mentorok mondták, még az elején...
Egyébként, ha kicsit is körülnéznétek a nagyvilágban, számtalan "rekedtes" hangú énekes, frontember van.
Nem értem, miért lenne baj, ha ő nyerne?!
Vecáról meg nem tudok érzelemmentesen nyilatkozni, mert nem tűrne nyomdafestéket a véleményem.
Leírom, amit érzek: savanyú neki a szőlő, apuci hiába tolta, elfogyott az ereje, orrhangon nyivákol, néha tiszta, de ő is hibázott már,ja, és a jelleme: kétszínű, alattomos, tisztességtelen (ezek a szebb jelzők)
Így korán reggel ennyi.
Szia!
Eddig tényleg úgy tűnt,hogy Norbinak van a legnagyobb tábora,de most a Tomi rajongói a Csabára szavaznak,a Veca pedig kéri,hogy Nikolasra szavazzon,az aki eddig rá szavazott.
Így csökkent Norbi előnye,de nem tudni mennyivel.
Most már a zsűri éreztette a keményebb kritikájával,hogy nem szeretné győztesként látni.Kicsit hasonlónak érzem a helyzetét a megasztáros Szíj Melindáéhoz.Nem tudom,itt lesz-e valami trükk,hogy ne kerüljön döntőbe? Én nagyon kedvelem őt,de fura lenne,ha ilyen hanggal nyerne.Épp beszéltük a családdal,hogy ha éppen egy külföldi odakapcsolna,vagy a neten rátalálna,hogy ő a magyar X Factor győztese,akkor rácsodálkozna,hogy milyen hangja lehetett a többinek? De nem akarom bántani,és drukkolok neki,hogy elinduljon a karrierje,mert nagy egyéniség!
Nem hiszem, hogy Norbi ellen fordultak az emberek!
Egyszerűen csak elmúlt a kezdeti varázs szerintem és ugye amikor Veca (a kristályhang) kiesett, akkor az eléggé hm hogyismondjam fura volt és igazságtalan....
Norbit én mindig szerettem és most is alig várom a produkcióit, de szerintem a múltkor neki kellett volna párbajoznia és nem Vecának kiesnie.
:)
A Tabánit én is hallottam...
A többi meg majd úgyis kiderül.
Szép álmokat!
:)))
az Első Emelet az új dalát adja elő
Tabáni Is tuti, hiszen neki is most jött ki új
de a versenyzők mit énekelnek?
biztos karácsonyi dalok lesznek
Azt nem tudod, milyen dalok lesznek?
Meg hogy ki fog nyerni? :)
Erre most megint mit írjak?