Nézitek az X-Faktort? (beszélgetés)
Ja, bocsi! Inteligencs. :-D
Én meg egyre bunkóbb vagyok, tudom, de élvezem.
Akkor te sem vagy intelligens igaz?!
És mi is hülyék vagyunk:)
Nem baj, inkább legyek ilyen, mint besavanyodott, arrogáns nőszemély:)
Hajrá Norbi!!
Megjött az erősítés csajok!! :)
Még jó,hogy nem mindenkinek egy az ízlése.
Miért kell lenézni azt,akinek más tetszik?
Honnan gondolod,hogy épp a Te ízlésed a megfelelő?Van egyáltalán megfelelő ízlés?Ismered a pofonos mondást?
Jól kikérdezősködtem magam.
lehet :)
sok minden lehet, amit mi nem is sejtünk... lehet, hogy ezek a műsorok meg vannak buherálva, de az is lehet, hogy nem.
Ne tökfejezzé' le minket hé, mert megsértődünk ám! :-)
Naszóval! Lehet ezt a másik oldalról is nézni. Szerintem meg azért válogatták be, hogy legyen már egy különleges, végre egy VALAMILYEN srác is a sok uncsi, tökegyforma (tisztelet a kivételnek) között.
Velem lehet alkut kötni. Norbi hörögjön, ordibáljon az én fülembe, Vastag Csabi pedig énekeljen a tiédbe. :-)
A mentoroknak ha nem tetszett volna, nem válogatták volna be. Én nem lenne tizenhétezer rajongója a FB-on, míg a többieknek együttvéve is csak fele. De biztos mi tévedünk...
Énekest említesz... Na, ebbe a kategóriába nem tenném, a cirkuszba elmehetne, ott biztos mindig teltház lenne, ha ő lép fel:)
Emlékszem arra a részre, mikor először szerepelt, a mentorok arca is előttem van, én nem azt láttam rajtuk, hogy "igen, ez szuper énekes", hanem egy "idétlen idétlenül mozog a színpadon", ebben volt más, de ettől még nem kéne ennyire sztárolni.
Nekem már ránézésre is komikus, persze, ez adottság: nagy fül, a száját nehezére esik ráhúzni a fogaira, ettől még komikusabb...
Továbbra is az a véleményem, hogy nem ide való, a hangjától frászt kapok.
Számomra kellemesebb a Vastag fiúra ránézni, s hallgatni, ami kijön a száján.
Nem kérem hogy olvass vissza, elég, ha megnézed, hogy az X-faktor, hogyan kereste a jelölteket?!
Ez a Te véleményed, másé meg más:)
Egyetértek. Rendben van, h szórakoztató, de akkor nem egy ÉNEKversenyen kellett volna indulnia... a "Csillag születik" jobban passzolt volna :))))
(Azt csak egyszer láttam, és döntöttem is, időt nem érdemlő TVműsor volt)
Hát, az biztos, hogy ez a mamis sztori nem kicsit volt hatásvadász, ebben egyetértek...
Szeresse, gyászolja, szíve-joga, csendben, magában, nekünk/bárkinek mi köze van hozzá?!
A taps,meg a felszabadult nevetés!!!!!Az neked felhördülés????
A mentorok nem találtak szavakat.Dicsérték.És nem csak akkor.
December 4-én kimondta Feró,hogy igenis van hangja,csak a megfelelő dalt kell megtalálni a számára.A fáklyás produkció (így ismer rá mindenki)frenetikus volt.Na ne mondd már,hogy mindenki,aki ott volt hülye,és nem ért hozzá.
Neked nem tetszik,elfogadom.De csak ennyi.
Jó, én meg máson vagyok felháborodva. Unom már a tökegyforma énekeseket. És fel vagyok háborodva, hogy amikor végre jön egy olyan, aki mást mer csinálni, lefikázzák.
De ez van. Hallgasd akit akarsz, én is hallgatom, akit akarok. Beszavazták a nézők, a mentorok is, úgyhogy háboroghatsz náluk.
Mindenki őrjöngött? Az én hátamon felállt a szőr! Eszedbe nem jut, hogy azért volt a felhördülés, mert valakinek nem tetszett, elszörnyedtek, hogy ki ez a lökött pasi? Azt gondoltam, hogy rendben, most továbbment, de a következőnél tuti, kibukik. S a mai napig mélységesen fel vagyok háborodva, hogy mit is keres itt a végén???
Számomra tényleg csak egy bohóc, hangja nincs.