Nézitek az X-Faktort? (beszélgetés)
Hát,hogy őszinte legyek,nekem sem tetszik ez a mizéria,ami folyik a közhangulatban.
(Bár engem is elragad :(.)
Mindenesetre nem megyek a Tiszának,ha harmadik lesz.
Jobban érdekel,milyen lesz a lemeze,főleg pedig a koncertje.
Általában egy család egy ízlés.
Mert ugye a gének,meg a ráhatás az utódokra :).
Norbi, amint látom, mennybe ment, mióta nem jártam erre:)
Nekem amúgy nincs vele bajom, tényleg, mégse örülnék neki, ha ő lenne a nyertes.
kb.
nyilván nem ingyen!
kíváncsi vagyok, milyen dalok vannak rajta
Szerintem is. Ő egy kis zseni, aki megtanult 10 hónap alatt zongorázni, megtervezi a saját koreogréfiáját, megtanul öt nap alatt fáklyát dobálni. Aki az energiájával a tv elé szegezi a nézőket. Kit érdekel, hogy milyen hangja van? A lényeg a karizma, ami százeser emberből egyben van meg.
Két hete szombaton a barátainknál kb.20 fős társaság gyűlt össze. A vacsoránál ültünk, amikor megkezdődött az x faktor. Tv tulsó szobában ment, kutyát nem érdekelte. Aztán valaki szólt, "norbi jön". Mindenki felpattant, betódult a másik szobába, alig fértünk. Norbi befejezte, valaki kikapcs a tv-t, mindenki visszaült vacsorázni.
Na, ezt tudja Norbi.
nem szabadna, hogy ez a műsor fontosabb legyen, mint a saját egészsége, hangja!
biztos vagyok benne, hogy azért halogatják a szakorvosi vizsgálatot, mert belekalkulálják azt, hogy az orvos egyrészt találhat valamit a hangszalagokon, másrészt eltilthatja az énekléstől (meg a beszédtől is)
igazad van.Én is így gondolom.
"Norbi mindent előre megtervez, minden elemét a műsorának, elmondja, és nekünk már igazából nincs is ezzel dolguk. Azaz ő az, aki a látványt, a koreográfiát megtervezi."
Ebben van az X faktor,az a plusz,ami sem csabában,sem a többeiekben nem volt meg.
Majd arra is sor kerül.
De képzeld el,mi lenne,ha most letiltaná az orvos az éneklésről.
Nincs döntő....Norbi feladta...
Már látom a szalagcímeket.Jajajajaj.
Sokszor mondta,hogy aggódnak a hangja miatt.
Emlékszel,amikor a rock -est volt ,megszólalni sem tudott.De nem ijedt meg,mondta,hogy ez ilyen,elmegy -visszajön.
De tényleg erőlteti a hangját,biztosan nem tesz neki jót.
Egy kicsit még muszáj!
Az egyik stábtag, aki felkészíti a versenyzőket, nyilatkozott így:
"Norbi mindent előre megtervez, minden elemét a műsorának, elmondja, és nekünk már igazából nincs is ezzel dolguk. Azaz ő az, aki a látványt, a koreográfiát megtervezi."
Na itt mutatkozik meg az igazi tehetség.
Valóban strapás ez a verseny Norbi számára.
Mert ugye ez nem olyan,hogy végigéneklem a koncertet,hanem éjjel nappal muszáj nyomni a próbákat.
Erre még profi hangképzők sem képesek,lásd:Csaba hamisságai.
De lényeg a lényeg.Hajrá Norbi!:DDDDD
különbséget kéne tenni a opntos és hangnemileg tiszta éneklés és a hangszín között!
nem ugyanaz ugyanis a kettő
Norbi bármennyire is jól hallja magát a monitorból, a hangszíne akkor is rekedt.
ha meg nem hallja magát megfelelően technikai malőr miatt, akkor még hamis is a rekedtsége mellé.
Már ezt is kitárgyaltuk,hogy bizony ha nem hallja valaki sokáig a saját hangját,mert nem jó a hangosítás,akkor elveszti a hangot,ha nem teljesen profi,nem is talál vissza.Norbi pedig valóban nem profi,ezért is van itt JOGOSAN a tehetség kutató versenyben.
Ismert,hogy van a három döntős között év muscal énekese 2008, a másik döntős pedig,mint énektanár, épp a versenyzők felkészítésében kellene hogy jeleskedjék inkább.
nos, én csak reménykedem....
:)