Nézitek az X-Faktort? (beszélgetés)
Nézzétek a cool-t, itt a papa is!
Hányinger, minek nyomul ő is????
Ez show. A mentoroknak is meg van írva a szövegük, színjáték az egész, de ettől függetlenül engem szórakoztat és szívesebben nézem, mint a másik csatorna tehetségkutató versenyét.
Egyébként a válogatáson még ott volt a nagyobb darab csaj is a Popdarálóból, nem tudom, figyeltétek-e :))) Én észrevettem :D
Szerintem ha affektál, ha mutogat, ha egy helyben áll, ha ugrabugrál, ha grimaszol, ha akármi akkor is ezek közül mind mind k..va jól énekel!
Minden héten kiesik valaki. Ez van!
Fanni szerintem jobban megérdemelte volna, hogy maradjon, olyan erősen és bátran állt ki párbajozni...A S.S-t nem méltatom, hátszél nélkül sehol nem lennének....na, most a Cool-on előadják, h. múlt héten milyen magasra tették a mércét..
Remélem, jövő héten repülnek, most újra mérges lettem.
Malek Miki pedig amnéziás.
Sziasztok! Akkor nézzünk csak végig a szereplőkön. Vastag Csaba expopdarálós és elvileg 2008 legjobb musicalszínésze volt vagy mi. Wolf Kati sem ma kezdte a szakmát. A Mariann énekelt az Unisex egyik klipjében. Janicsák Vecát az apukája tudná tolni, Nicolas énektanár, a Nyári lányokat is tudná segíteni az apjuk. No akkor kik maradtak? Dorka, Norbi, Non Stop és a kisöcsi. Szerintem ez a showműsor, ahová a nézettség miatt válogattak be olyan énekeseket, akik tudnak és nem "mezei/közönséges" civileket, akiket még senki sem látott sohasem.
Egyébként szeretem szinte mindegyiket és drukkolok nekik :))