Nézitek az X-Faktort? (beszélgetés)
néha olyan érzésem van, hogy mindjárt kiesik a nagy láma-száján...
Fanninak különc a stílusa,hangja,én Őt inkább vmi filmben tudnám elképzelni
Nagy csalódás lett a végeredmény...:-(((
1000-szer Fanni, mint nyáriék...
A Vastag Csaba is egy 0 zeneileg, az öccse sokkal, de sokkal jobb és tehetségesebb. Mivel tudja, h az öccse simán lesöpörhetné, ezért más eszközökkel próbálja levenni a nézőket a lábáról...
Egyébként nekem is Nicolas tetszett ma a legjobban. Ennek ellenére ebben a műsorban volt mindenki a legrosszabb a saját teljesítményéhez képest.
mert a lemezre való is elég nagy összeg, de azt még promózni is kell ám!
és ez utóbbit viszont a műsor tudja megadni!
A Nyárik tök gagyik, a két szólamnak a lényegét teljesen kiábrándítóvá teszik... Fanniban legalább volt értékelhető.
Pár éve az amerikai x faktorban ezt a dalt egy bianka ryan nevű 13 éves kislány énekelte. Hallgassátok meg a youtube-on. Kenterbe veri az egész magyar mezőnyt!
No én mentem aludni. Elég volt mára a tv-ből! :)
Sziasztok!
igen különleges, de nem kimondottan jó :D
amúgy nekem szimpik a megnyilvánulásai, tök természetesen viselkedik. :)
Szerintem Fanni jó eladóművész is, Geszti bitos fel fogja karolni.
Vastag Csaba nekem tetszett, én éreztem, hogy "gyalázott" volna.
Hát az Ákos dalát nagyon szétnyúzta, de rossz volt tőle hallani :(
Nikolas játsza az agyát.. túljátsza az egészet, a hangszínétől pedig rosszul vagyok, inkább kiabál:O
Neki ez a feladata, majd figyeld meg..mindenkinek nyalni fog :)
Kár volt egyberakni őket. Alíznak kellett volna csak továbbmennie, egyedül jó lett volna.
meg sem engedném, hogy a papa nyilatkozzon, tényleg ő is általuk akar ismertebb lenni.
Szánalmas.
Nekem is bejön,érdekes,nem mindennapi
Én örülök, hogy Fanni végre kiesett a vernyákolós orrhangjával, pocsék volt. A Nyári lányoknak legalább van hangja, bár ma szörnyűek voltak.
Nekem egyedül Nikolas tetszett ma és V. Tamás, bár ő nagyon nehéz számot kapott. V. Csaba hogy meggyalázta azt az Ákos-dalt!
norbi hangja jó, nekem tetszik, olyan nem átlagos, és érdekes :)
és szétterpesztett lábbal nyilatkozik.
az edit pocsék, az alíz mérföldkövekkel jobb zeneileg
ráfogja a hallási viszonyokra:D azt,hogy sz.rok a lányok
jajj már a hangosítás szar, meg a hangja a beteg...duma-duma
igen ezek a csajok tényleg szörnyűek. szerintem a papa jól lebassza majd őket, ha hazamennek :D:D
a coolon a nyári lányok:/
vidám dal érzés...nekünk nem jött át :)))
További ajánlott fórumok: