Hogyan lehet névtelenül hozzászólni egy poszthoz Facebookon? (tudásbázis)
Egyébként nekem asztali gépen nem enged sem beceneves profilt csinálni, sem név nélkül hozzászólni, csak a saját profil, és a +Létrehozás opció van.
Telefonon működik minden
Azt jelenti, h. van egy fb-oldalad, profilod mondjuk a saját civil neveddel, de létrehozhatsz egy másikat, aminek szintén adsz címet. Ez arról szólhat, amit, vagy pl.: amelyik együttest szeretsz, vagy bármi hobbid van, vagy verseket akarsz posztolni...
A hozzászólásoknál pedig ezek közt válogathatsz, hogy a civil profiloddal, vagy a másikkal akarsz hozzászólni, és akkor annak a profilképe jelenik meg a hsz-nál. Remélem érthetően írtam.
Frankón hülyének nézel Fincsike?
Amikor kiírta a fórumot, még nem volt ott. De ezt ő is is írja a 3. hozzászólásban.
Igen, zárt csoport. Nem is ez a neve, hanem Sutyorgók, nők egymás között.
Én nyilvánosan nem láttam még anonim bejegyzést.
Most megnéztem, nálam nincs Létrehozás. Saját nevem van, vagy Névtelen hozzászólás az alkalmazásban. Rákattintottam, Google play áruházhoz küld, mert ugye appom nincs.
Köszi a példát... Az "Asszonysutyorgók" egy csoport?
Amúgy, szerintem, a fórumnyitó nem egy csoportban akar hozzászólni, hanem csak úgy egy nyilvános bejegyzéshez, talán...
Annyit tudok, hogy a "Létrehozás opció"-val másik profilt lehet létrehozni.
Nem tudom, hogy lehet-e "álnevet" gyártani, egy meglévő profilból kiindulva.
Az Asszonysutyorgókban szinte mindenki anonim. Név nélküli tag (824)- ez egy példa. Sorszámot kapnak, hogy meg lehessen különböztetni.
Technikailag nem tudom hogyan készül, nincsen laptopom és app sincs.
Elfelejtetted írni, hogy facebookon.
Amúgy ezt nem értem én sem, nálam is így van.
Sziasztok!
Hogyan lehet névtelenül hozzászólni egy poszthoz? Ha laptopon nyitom meg, akkor a hozzászólás lehetőségnél a profilképemnél megjelenik egy lefelé mutató nyíl, amire ha rákattintok, akkor a nevem alatt van egy +Létrehozás opció. Itt kellene kreálnom saját magamnak valamilyen "álnevet"? Ha rákattintok továbbvisz egy "nyilvános oldal" vagy "Váltás a meglévő profiloddal" lehetőségre.
További ajánlott fórumok:
- Ide írj, ha máshoz nem tudsz hozzászólni!
- Adj hozzá mindig annyit, ahányadik a hozzászólásod lenne!
- Elgondolkodtál már azon, hogy a fórum hozzászólások alapján bárki részese lehet az életednek?
- Legyen a Tiéd az utolsó hozzáSZÓlás
- Szerintetek már nem vagyok neki olyan fontos? /Bővebben az első hozzászólásban/
- Hogyan lehet a hozzászólásba sziveket beilleszteni?