Nevelőszülők (beszélgetés)
Én ragaszkodtam ahhoz hogy a lányom és az unokám velem éljen! Amikor az én Tibim folyamatosan vert feljelenmtettem a zsaruknál, le is csukták, de akkor sem volt nyugtom! :( Megmondtam hogy Anna a lányom! És abban is hiszek hogy Tribuszerné ártatlan! Te nem így gondolod Palikám?
nemtudom miért mondja ezt hiszen mi azért vagyunk hogy segitsunk a gyermeknem nálunk helye van adig a mig rendeződik a sorsa nálam most is van egy baba 3 hetes ugynézki hamarosan haza kerül a másik 6 honapos sajnos öt nem látogatják anyuka 17éves 1 évenbelül haza vihetné de nem jön látogatni nem minden eset egyforma végülis otmaradtak önel
Sziasztok
Esetleg van vki aki az Otthon Nevelőszülői hálózathoz tartozik?
Nincs annál rosszabb ha nevelőszülőkhöz kerül egy gyermek. Mikor a lányom 14 évesen teherbe esett attól a 19. éves suhanctól akkor a gyámhatóság el akarta venni tőlem és az unokám is! Azzal vádoltak meg engem, hogy rossz anya vagyok mert hagytam hogy korán szüljön a lányom. Az abortuszt akarták. Ennek ellenére Annám megszülte a fiát, utána sokáig depressziós volt, de én segítettem neki Erzsébet barátnőmmel.
5 éve érkezett az ütolso- most 7 éves. ö az 5. a 6. kicsi az állásom aki 16 honapos. ezt a munkát találtam.
nagyon aranyos vagy . én mindig olvaslak titeket de vannak olyan napok amikor nincs kedvem semmihez. még irni sem
Örülök,hogy itt vagy:))
Sokszor gondoltam rád,de most már értem ennyi gyerek..,nem csoda ha eltüntél:))
Nagy ölelést küldünk nektek!!
hű de megszaporodtatok..:) mióta van ennyi gyereked?
sziasztok
nem tüntem el de 6 gyerek mellett nem sok idöm van magamra
látom sokasodunk
ez sajnos nem minden nevelőszülői hálózatnál van így.
Köszönöm a válaszod, ez megnyugtató. :)
Igen működik. Nekem két fiút akartak adni, de a viselkedésük alapján olyan ellenérzések tőrtek rám, hogy nem mertem bevállalni. 2 hét múlva egy kislányt ajánlottak ki. Akit elfogadtunk, már 3 éve van nálam, sőt még másik két kislány is jött hozzá.
Igen, tudom, de azt is mondták, hogy ha úgy érezzük, hogy bármi miatt nem illik az általuk felajánlott gyerek a családunkba, akkor mondjunk nemet. Bár nem tudom, a gyakorlatban ez működne-e.
az a baj, h nem te választhatsz hanem szerintük hozzád "illő gyereket adnak...
Mi a BAz megyei TEGYESZ-hez. Túl vagyunk az elsőn, jártunk a befogadó otthonban. Nagyon "intenzív" érzelmi élmény volt... Volt olyan gyerkőc, akit azonnal hoztunk volna haza- ha már lehetett volna... :(
Szia
Mi a Tegyesznél végeztünk. Heti 1x3 óra volt. Körbe ültünk és a kompetenicákat átbeszéltük, kielemeztük stb Helyzetgyakorlatok voltak. Ti hová fogtok járni? Valaki jár most az Ágotába is.
Minden jót. Nekünk nagyon sokat asott a tanfolyam.
Szia
Sárkánylány
Sziasztok! Két nap múlva kezdjük a tanfolyamot. Meg tudná valaki mondani mit is jelent pontosabban a "gyakorlati oktatás" része? Köszi!
akkor nem sokat fogsz aludni..
most is kétszer eszik a kicsi éjszaka
na addig is aludhatsz az éjjel..:)
mi is minden nap azt várjuk mikor jön a kismama elbocsátója... egyre nehezebb lesz elengedni... minden nap szomorkodunk miatta..:(
nemadták ki a babát majd holnap mert nincsoltoanyag bcg már 3 napja ereaz inekciora várunk
KISVÁROS IGEN TÖBEN GAZDÁLKODNAK
városba ennyi állatot tudtok tartanI?
Nagyon ügyes szorgalmas emberek vagytok..:)
lehet holnap de lehet hlnapután érkezik a pici
25hektár és 10hektár erdő a tanyáteladták anyosomék most már beköltöznek ide a városba most birkát és hizottartunk muszály nvalamit csinálni
jaj mennyi földetek van? Valami tanyán laktok? Irtad egyszer, h van egy csomó állatotok is ...ez igen van mit sinálnod..:) és még mellette a gyerekekre is jut időd nagyon ügyes vagy!--:.:)
jo reggelt ma végre esik nálunk is már ugy vártuk tegnap vetetük el a napraforgot igaz mégvan vetelen de már tiz hektár elvan
.már hetekota nemeset nálunk
További ajánlott fórumok: