Nevelőszülők (beszélgetés)
ha már ki van rántva a rántott sajt miért rántod ki mégegyszer?:)))
tegnap volt két láthatás, ma suliban voltam, azután mentünk a jázminért és hoztuk haza a kirándulásról, már csak a domika hiányzik a csapatból érte holnap megyünk és teljes lesz a létszám....
viszont a zs. már csak egy hónapig lesz nálunk , mert haza kell gondoznom:((
Szép jó reggelt!
Nálunk hála a jóIstennek nagyon szépen esett az eső. A szél sem okozott különösen kárt. Minden növényen látszik, hogy ugy fellélegeztek.
A kicsifiam úton van a sport napokra. Remélem ma nem "alaszkát megkerülve megy iskolába:)
Mára ti mit terveztek?
na végre az ásott kut vizet termel..szuper jó szivattyut sikerült venni,
a lányom végre cipruson is tanári állást kapott ez is hir...
vikit felvették...stb
Gyerekek hurrááááááá
ESIK AZ ESŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ
Lánykám hazajött de nem mondott semmit mikor kérdeztem, hogy nem ezt igérte..
-ja bocs..de beszéljünk..
--ja bocs de most én is pihenek..
na majd holnap folytatjuk..!
Jó éjt nektek!!
az is jó, csak egy kis zsir kell rá...
meg kolbász...
meg paprika...
a lányos háznál lehet..de nálunk csak szárazkenyér meg víz..:)
A lányom meg igérte, hogy siet haza..már bejött az utolsó busz de még nincs itthon ..kiváncsi leszek, hogy mivel magyarázza...mióta nagykorú meg szerelmes teljesen átalakult és nem igen tetszik amivé lett..
hahaha..Irásba adom, hogy elrontaná Jázminkát...nagyon ért hozz!
A bicajők miatt mérgelődök eleget ugy volt, hogy e hónap 20-ig vissza kapom a pénzünket ..hát nem majd valamikor... (na most kezdek izgulni...)
szerintem a jázmin tuti, hogy jó hatással lenne, bár a bogiban már nem vagyok annyira biztos, viszont a szerelem csodákra képes...
még a legrosszabb fiúkból is kezesbárányt csinál...
hát sajna én lecsúztam arról amit ti is kaptatok lúdanyó... nekünk is lehetett volna mosógépet, biciklit és egyéb dolgokat kapni, de még nem vagyok 4 éve nevszülő igy ez a juttatás nem jár
na sebaj majd mosok kézzel:)
a bicikli úgysem lett volna jó ebben a nagy homokban, a száritógép meg túl sokat fogyaszt...
na még szerencse hogy nem kaptam semmit:)))
na nézd a kis szerénykét de igen is hurráááááááááá
nézd a Nettike 2x is leirta..amúgy nemszereti ismételni magát..:))
Ma megint a Nettike lányaival példálóztam, hogy lám azok milyen szófogadóak nem ugy mint az én fiam..
Képzeljétek ma egy kis" kerülővel(körbe járta a falut) ment a drágám gyerek suliba mert valamikor az ősszel! azt javasoltam neki, hogy picit kerüljön mert volt egy ember aki beszólt nekik.. na most ért oda a hang...igy megint szobafogságba volt ..azért kicsit engedtem levegőzni...
hú pedig tudod milyen jót ettem a cseresznyéből..
eper és cseresznye na ezt a luxust:)))
annyira ügyi vagy, hogy el is megyek megünnepelni
a cseresznyefa alá:))
annyira ügyi vagy, hogy el is megyek megünnepelni
a cseresznyefa alá:))