Nevelőszülők (beszélgetés)
sziasztok..
ma kocsonyát főzök.már mindenki otthon van ,az előbb a szerelő hazahozta a tv t.jó pénzt kért érte..annyiba került mint Lúdanyó a tv nézős fotelod..ahhoz képest,hogy ő cseszte el..
gratulálok,Zsani,nagyon együtt érzek veled,remélem hamarosan haza viheted ezt a csöppet...ne haragudj ,hogy megkérdezem,de szerinted jót teszel Szilveszterrel ,ha látogatod????nem gondolod ,hogy nagyon felzaklatod???
Bejuska nektek is gratulálok,nem is hiszed,hogy innen már hogy rohan az idő..jövő ilyenkor már te is vásárolod a gyerekeknek,a mikulás,meg a karácsonyi ajándékot...
nyugi Kata én vettem 2 nagy tejfölt,nov 18.án szav ideje dec 2. másnap kinyitottam ,és tiszta penész volt..vissza vittem a boltba ,és megkérdezték ott,hogy hűtőbe tartottam -e.???.mondtam nekik,hogy igen az éjszakát a hűtőbe töltötte,de ha nem akkor sem penészedik meg 1 éjszaka alatt...azt se mondták ,hogy elnézést...
jól teszed!!
A kicsi uszodába a nagy fiú a gép elött a lányom nem tudom.::(( Remélem haza jön ö is...:)
sziasztok..
ma bosszankodtam egy kicsit... túrós tésztát akartam csinálni és sajtos tészta lett belőle.:(((
még jó , hogy volt itthon sajtom, nemrég vettem friss túrót a boltban és itthon jöttem rá,amikor kibontottam, hogy nem jó, büdös... és érdekes szine van
de tudjátok, mit, visszaviszem csakazért is :(((m
Na ma elmegyek Mikulás ajándékokat venni a kicsiknek és nagyoknak én még a 16 évesnek is...
de ma már lassan a karácsonyi dolgokat is megveszem ma ennek is a végefelé leszünk természetesen mi erre a pénzt fenntről megint megkaptuk valami oknál fogva.. igy a leg elképzelhetetlenebb dolgok itt továbbra is a fa alá kerülnek az idén is..
ma jönnek a lányok a koleszből.. és valami nagyon gyors ennivalót csinálunk..és az idén gyökeres ezüstfenyőt feszek de már nem óriást hanem kissebbet mert itt nincs hely.. utána meg a kertbe kerül ki csak..a helyére mert ott meg bőven van
jóreggelt mindenkinek, nálunk borus az idő egy kicsit csepergél az eső, de amúgy szép nap van...
ma jön hozzánk a nev.tanácsadó egy kis helyzetértékelésre....még egy kicsit összekell rámolnom a lakást...
ügyesek vagytok bejuska, csak igy tovább, lehet, hogy jövőre már a ti családotok is gyarapodni fog:))
Gratulálok!!
Szép napot nektek!!
ha el is fogadják ,akkor sem ezért... ,
már harmadszor volt versenyen....,tavasszal is 4,lett a Petőfi szavalóversenyen ,Solton a 47 közül.
nagy örömömre a magatartása látványosan javult ,az iskolában is meg otthon is..a jegyei is 4-5-között van....semmi különös,csak most már hajlandó órán ,VÉGIG ODAFIGYELNI !!!!!
jó éjszakát mindenkinek!!!
sziasztok mindenkinek...
megint mászkálós napom van...még megyek a gyerkőcökért a focira,aztán vége Imi oklevelet kapott...
a szavaló versenyen ő képviseli a hazai színeket.még az iskolába is ki vannak rakva a fali táblára.....nagyon büszke vagyok rá.!!!
jol csináltad ami tőled tellet megtetted..ne azt kérd, hogy mit tudtál volna még ha nem mi let volna ha te nem vagy igy ....:)csoda történt.
Holnap megy a kicsi uszodába, meg a jövő héten is. jó, hogy viszi az iskola őket.
nálam a bőség szarújával mérik a gondokat és örömöket.. mikor látom milyen szépek és értelmesek lettek el vagyok ájulva tőlük mikor látom mi lehettek volna asztal alá bujok szégyenembe..,hogy nekem ez csak igy ment...
nagypapa, nagypapa és már le is vagyok véve a lábamról...
apú...kéne , apa nekem... vég nélkül...
én mindig azt érzem a mi dolgunkat sokkalta jobban is lehetne csinálni,hogy nekem mért nem úgy megy?hát....
megjöttem, láthatáson voltam, ne meg hó elejei bevásárlás....most egy kis nyugi van , már amennyire...a hátam mögött 3 lány várja már, hogy mikor tünök el a gép elől.:)))
szóval akkor este jövök...már el is tüntem:)))
István olyan jó hallani mikor eredményeről számolsz be..:))
Látod Pihike pár hónapja még nagyon vágytál ilyesire most élvezd..:))
meg osztok veletek egy gyereküzenetet haza...
ez a idéző jelben mondott kisfiu ma már... hová is jutott pedig minden hibával meg kellett vele küzdenünk:
szia
mostmar intezem hogy itt maradhassak eleg nagy eselyem van ra hogy kint maradhatok
munkavalaläsi papirt kell szerezni
karacsonyra haza megyek de szilveszterre mar megint itt kell lennem
velem minden rendben remelem otthon is
hát mondjuk eredménynek ez a levél németországból érkezett
Szép napot!
Ma nagyon nyugis napnak nézek elébe remélem igy is marad..:)))
reggel infúzióra meg apa tornára.
délben Imivel voltam a nev tan adóba,
este fél ötkor ,apósomat vittem maszekon bőrgyógyászhoz...
most meg megyek aludni...jó éjszakát mindenkinek.szép álmokat....