Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Nevelőszülők fórum

Nevelőszülők (beszélgetés)

7397. alfoldi13
2010. ápr. 7. 13:11
nálunk már javában iskola van....és lassan hajrá felé halad,...egy két hónap és vége...már azt várjuk
7396. nanettike
2010. ápr. 7. 11:59

jaj, ez az utolsó nap és mintha éreznék a gyerekek, ma sokkal jobban beindultak mint máskor:))

én meg majd el alszom, nálunk annyira szomorú az idő...de az eső is kell..

7395. nanettike (válaszként erre: 7392. - Bobimami)
2010. ápr. 7. 11:57

szép jó napot...

bobimami mi még azért itt vagyunk :))

7394. ádámandi (válaszként erre: 7389. - Lúdanyó)
2010. ápr. 7. 11:20
szia el is intéztem .. megusztam 12ooo ft befizetését.. Ez mind mehet a gyerekekre...
7393. lúdanyó
2010. ápr. 7. 08:10
Na jól van...:( én ugy tudtam ma nincs suli a középsőnek nincs na mindegy kapott még egy napot a kicsi. Nem fog senkinek hiányozni. Legyen jó napja a tanároknak!
7392. bobimami
2010. ápr. 6. 21:05

arra a két napra meg már minek???

ma korán fekszem,mert piszokul kivagyok,valamitől..

jó éjszakát ,szép álmokat....sziasztok..

mi lesz a majálissal??????????????lassan mindenki eltünedezik a fórumról....

7391. nanettike
2010. ápr. 6. 20:41
nekünk csak csütörtökön kezdődik a suli..
7390. bobimami
2010. ápr. 6. 20:29
szerdán iskola meg hittan!!!!
7389. lúdanyó (válaszként erre: 7388. - Ádámandi)
2010. ápr. 6. 16:17
menjél is utána ami jár az jár! Uy sem viszik túlzásba a támogatásokat!
2010. ápr. 6. 14:08
sziasztok most kaptam meg a sulyadot. mivel a továbbképzésen kaptunk egy olyan infot, hogy nevelöszülöknek nem kell befizetni akinek rokkantigazolványos gyereke van , mert az mentes alola. igy holnap én is utánajárok..
7387. lúdanyó (válaszként erre: 7386. - Ádámandi)
2010. ápr. 6. 13:32

jaj szegény gyerek!

Most dilemmázok! Bobimami holnap van suli vagy csütörtökön? A Lánynak holnap a nagyfiunak csütörtölön a kicsinek nemtudom?...:((((

Már kezdek telítődni a veszekedéssel...:(( mondtam mé egy hangos szó itt fognak tanulni vége a szórakozásnak.

Hazamentek az unokák. Még ebédre sem maradtak ami nagyon bánt mert finom ünnepi kaját csináltam az ő kedvükér...na mindegy meg ettük mi...:)

2010. ápr. 6. 12:48
a többinek én is de ö egy külön kisfiu, akinek a felügyelete rám van anyailag bizva...
7385. alfoldi13 (válaszként erre: 7383. - Ádámandi)
2010. ápr. 6. 11:29
mi törvényes gyámjai vagyunk a gyerekeknek ...és így egyszerűbb, talán...
2010. ápr. 6. 09:31
ja aztán még aznap hazavitte, az orvosi utasitásokat be nem tartva 5 nap után visszahozta a gyereket lefogyva, nyuzottan mindenféle gyogyszer ellátás hiányában.. azóta 2 hetet volt ismét nálam kisimult az arca, visszahizta leadott kiloit.
7383. ádámandi (válaszként erre: 7380. - Bobimami)
2010. ápr. 6. 09:29
igen van egy hivatalos papirom amely minden feladatot rám bizott az anya, ami az orvosi mütétek aláirását is engedéllyezte. ---most volt a gyereknek egy arcüreg mütétje, mert 3 honapja gyülladásban volt, és altatás alatt kimosták neki. és és vittem be , én irtam alá az altatóorvosnál a papirt én vittem a mütétre, én voltam mellette, mig a nagysága megérkezett.
7382. bobimami (válaszként erre: 7381. - Nanettike)
2010. ápr. 5. 20:39

mire gondoltál?a szerdai iskola kezdésre????

jó éjszakát nektek is.és mindenkinek jó pihenést....

7381. nanettike
2010. ápr. 5. 20:34

látom mindenkinek jól sikerült a húsvét:))

most már lehet készülődni a következő ünnepre :)9

jó éjt....

7380. bobimami (válaszként erre: 7378. - Ádámandi)
2010. ápr. 5. 19:45

szegény gyerek.és ezt te hivatalosan teszed,vagy csak szóbeli megbízás alapján??csak azért kérdezem,hogy van neked aláírási jogod, a gyerek érdekében???

örülök,Lúdanyó,hogy eljöttek locsolni a gyerkőceid..nagyon aranyosak voltak..

sok locsoló volt nálunk,a lányoknak nagyon tetszett,remélem felnőtt korukban is így éreznek majd az ünnep iránt..megjegyzik ezt az érzést,hogy majd tovább adhassák a saját gyerekeiknek......otthon nem nagyon volt részük ilyesmiben......

7379. lúdanyó (válaszként erre: 7378. - Ádámandi)
2010. ápr. 5. 19:32
amin nem is lehet csodálkozni...:((
7378. ádámandi (válaszként erre: 7372. - Bobimami)
2010. ápr. 5. 18:56
öt rgy éve rakta le nálam az anyja, mint bébiszitternek . nekem. azóta 3 hetet volt otthon, mert ö külföldön dolgozik , és addig valakinek vigyázni kell a gyerekére, és én ezt válaltam. Igy amikor hazajön akkor viszi a gyereket, persze a gyerek nemnagyon akar menni
7377. lúdanyó
2010. ápr. 5. 17:40
Az én fiaim mind a 4-en becsülettel meglocsoltak minden ismerőst. A Bobimami fia az egy csúcs gyerek..:))) győnyörű verset mondot szépen illedelmesen aztán meglocsolt minket. Aztán mindta a apuja -na mondjál másikat hiszen tudsz még eggyet- azt is szépen felálva aranyosan elmondta és ujból meg akart locsolni...:))))olyan aranyos volt..:))
7376. nanettike
2010. ápr. 5. 16:01

sziasztok...

nálunk már vége a locsolkodásnak, jöhet a pihenés:))

dávidkámnak nagyon tetszett , alig akart hazajönni, most kimerülten alszik a szobájában, a párom, hogy ne unja el magát itthon még elment locsolkodni:))

7375. alfoldi13
2010. ápr. 5. 12:58

hát nálunk is zajlik az élet rengeteg nagy szerelem körülöttem.. hisz abban az időben vagyunk mikor már mindenki keresi a párját...

nálunk pl Laci fülig szerelmes csak a partner változik időnkét..de ennek ellenére is most még az orvosi pálya a cél emelt érettségit teszünk bioszból és fizikából is.. hátha..

Vagy Anti most már német tudással a zsebben vissza megy a suli padba pár évre még..

Vagy szóval nem írom nincs gond.. zajlik az élet a hat gimis korú gyerekemmel... persze ilyenkor pláne zajlik...

7374. lúdanyó (válaszként erre: 7367. - Bobimami)
2010. ápr. 4. 22:22

na iszen..:)) szegény gyerek mindig rá jár a rúd..:))

Jó éjt nektek!!!

Meg sok locsolót!..:)))))

2010. ápr. 4. 22:13
Szisztok,kellemes húsvéti ünnepeket,és sok locsolot a lányoknak,a fiuknak pedig sok piros tojást kivánok.Puszilok mindenkit.
7372. bobimami (válaszként erre: 7371. - Ádámandi)
2010. ápr. 4. 20:24
miért kell a gyereknek ,hazamennie??nem értem mi,az,hogy 10 napra viszi aztán visszahozza .megint viszi,szabadságra??vagy ,hogy lehet ,hogy ki be jár nálatok mint a szél?????
2010. ápr. 4. 20:20
sziaasztok... mi a husvét hétföre csak 7 - en leszünk. haza került a kisfiu ... na de meddig? a multkor is azt mondta az annyja , hogy 1o nap .. na abbol 5 nap lett és jol lefogyott. Most megint gömböcen adtam haza.. talán nem is tudom , hogy az anya meddig birja vele... annyi türelme sincs hozzá. Ezt a bucsuzást ha láttátok volna .. a gyerek oda se ment az annyjához inkább visszament a szobájába.. szinte nem is akart hazamenni.. Na kellemes husvéti ünnepeket nektek......
7370. bobimami (válaszként erre: 7368. - Nanettike)
2010. ápr. 4. 19:57
gondolom,ez egy gyermekbarát étterem volt,ha megszervezett egy ilyen programot..akkor remélhetőleg, az áraikat is ehhez alakítják.....jó pihenést,mert holnap,mennek a locsolók....!!!!!!!
7369. bejuska27 (válaszként erre: 7366. - Lúdanyó)
2010. ápr. 4. 19:55
szia sokat dolgozom már befejeztem a 28órás tanfolyamot és Április 21.- én a 32 órás is meglesz...:)
7368. nanettike
2010. ápr. 4. 19:34

szép estét

szerencsésen hazaértünk..szaporodtunk egy csomó csoki nyuszival és 4 igazi nyuszival....

voltak bohócok, kézmüves asztal, tojás dobálás és a végén tojáskeresés, na ezenm nyertük a nyuszikat:))

jó kis program volt , bár elég drága, ez egy étteremben volt megszervezve és mi is ott ebédeltünk, hogy ne húzzam fel magam , meg se mertem kérdezni a számla összegét zolitól...

amúgy szép nap volt:))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook