Nevelőszülők (beszélgetés)
akkor jó testvérek lehetnek:((
megyek aludni...jó éjszakát..
valahogy igy vagyok vele én is. ..:((
Ma ballábbal kelt fel a lányom hazaérve azonnal belekötött az öccsébe. Volt megont ribillió...Már ugy szeretném ha béke lenne...Azt mondta a lány mikor kérleltem, hogy ne veszekedjen öröké valakivel, hogy de mami tudod, hogy utálom az öcsémet mindig is utáltam..!!Egészen elképedtem! Mondom de mért? Nemtudom csak!! Hát igy vagyunk...:((
hát én biztosan nem, majd ha támogatja a tegyesz
kiszámoltam és hát nem az én pénztárcámnak való...
abból a kis nevelőszülői dijból nehezen tudnám összeszedni a rávalót...
sziasztok,,
megy valaki Csillebércre ebbe a nevelőszülői táborba??????
Elmentek égre. A lányom becsülettel hazajár minden este. Olyan mint ha megtáltososdott volna bár morog minden nap, hogy milyen hülye az oktató, a tanár mert mindenki őt piszkálja...::((
de legalább be jár...:)
elhalasztottuk a majálist,mert sajnos sokunknak nem jó az időpont,de ígérem a nyáron,bepótoljuk...vagy lehet,hogy hamarabb is..,,,,,,
na most már tényleg,pá,pá
szép estét..
nekem már a kicsiket sikerült ágyba dugnom, de a nagyok még fürdenek, meg szerintem még van egy kis lecke is ...
nálunk is csak, veszekedés árán lehetett elzavarni fürödni a gyerekeket,mert mivel ,hogy még nincs is este..jelszó alatt,,,,nekem bezzeg ,már este van...
jó éjszakát mindenkinek.........
Amit mára elterveztem mindent megcsináltam...))
A kicsit nem tudom becsalni az utcárol a haveroktol mióta ilyen jó az idő.
ne légy elkeseredve,ez még csak az első nap ..a többi biztosan jobb lesz.ha ráérsz,délelőtt,látogass meg......jók a nyulak...
mindenkinek jó éjszakát......
látom mindenki kellemesen elfáradt,csatlakozom, hozzájuk.még kipakolom a gyerekek holnapi ruháit,és utána takarodó lesz ,,,,csend,csend,csend....
jó éjt mindenkinek....
honnét szedsz össze 26 embert? ...))
Ma volt búzaszentelés. Remélem azdag éve lesz a mezzőgazdászoknak...))
Mindjárt este..és jön az újabb hét...)) olyan nagyon rohan az idő!!..:))
Sziaztok,köszönöm mindenkinek a jó kivánságokat,a lányom nevében.A buli szuper jól sikerült mindenki nagyon jól érezte magát,pedig sokan nem is ismerték egymást,igaz nagyon elfáradtam a 26 ember kiszolgálásában,pedig a lányok sokat segitettek.
jó pihenést kivánok mindenkinek.
mindenkinek kellemes pihenést és jó éjszakát kívánok,a kellemes fáradtság után.
nekem is sikerült, kellemesen el fáradni..
sziasztok...
boldog szülinapot!!..:))
Remélem jót buliztatok!.:)
Ma mi is kint voltunk egész nap csuda jó volt!..:)
sziasztok,!jó bulizást nektek.a kislányodnak,boldog szülinapot....
meg mindenkinek,kellemes időtöltést.szép ,nyugodt,és hasznos időtöltést ebben a kellemes tavaszi időben.........
sziasztok,csak most értem ide amikor már mindenki elment aludni.
Nagyon elfáradtam,takaritottam,főztem sütöttem 2 tortát,mogyorósat és turósat mert holnap tartjuk a lányzonk 15.szülinapját,és még soha nem tartotta neki senki,ezért jó kis bográcsos bulit csapunk.
Lúdanyó,te még nem tudod ,hogy hányan jöttök.??nem tudom,eldönteni,hogy melyik helyre menjünk??na majd hétfőn ,meglátom,mert lent a Dunán nagy majális lesz.de a szigeten egy nyaralóba el lehetne költeni az ebédet,,sokat lehet sétálni.az erdőkben,meg még a műsorból is élvezhetünk valamit ,ha akarunk.mindenféle játékok lesznek,a gyerekeknek is ,de lent is maradhatunk a szigeten..
vagy a csendes kis tavas,faházat válasszuk ahol minden megvan a kellemes időtöltéshez.....
mindenkinek jó pihenést,és jó éjszakát kívánok...
Sziasztok!
Ma belett teljesen "iktatva a gyermekem. Már szak iskolásnak tekinthetem..:)
junius 12 elballag...:) azt án ujra uyan ott marad mint 9.-kes. Olyan nagyon jó, hoy idáig eljutottunk..:))
Ilyenkor mindig az jut az eszembe, hogy az anyja mennyit veszit..:(( nem látja a fejlődését...Már majdnem felnőtt gyermekét....
jaj ez sikerült, de jeleket már nem sikerült küldenem:(( pedig próbálkoztam...
bobimami, este megbeszélem zolival, hogy hányan mennénk, de nálunk az utolsó pillanatban is változhat ha a kira nem lesz beteg akkor domi a szüleihez megy , nálunk lehet létszám változás...
ha sikerül este még jövök...
üdvözlöm az ujjakat....
bejuska sok sikert.....szoritok, hogy jól kezdődjön majd minden...
sziasztok...
gyorsan irok hátha el tudom küldeni, napok óta nem birom az üzeneteimet elküldeni annyira lassú az internet.. és a végén meg megunom az egészet:((
jó reggelt ,mindenkinek!!!
mai ébredésünk,megint tragikus,Legalább is ami Imit illeti,gondolom az iskolába is ennek jegyében fog eltelni a nap....
mindenkinek szép napot,remélem azért kicsit kisüt a napocska is.....
Szép napot!.. Nagyon boronós az idő. remélem ez változnifog.
péntek azt nagyon szeretjük..:))