Neuropátia - fájdalmak, tapasztalatok, segítség! (beszélgetés)
10. globus (válaszként erre: 8. - Liliom10)
júl. 1. 09:16
Én a Kolláth-reggelit ettem pár hónapig, de semmi különös...meguntam a vele pacsálást. Most azt eszem, amit éppen megkívánok. Neha semmit :)
9. liliom10 (válaszként erre: 7. - Regin_a)
júl. 1. 08:34
Ha olvasol a sörélesztőpehelyről, azt sokféle ételre és ételbe bele lehet tenni, nem muszáj müzlibe.
8. liliom10 (válaszként erre: 7. - Regin_a)
júl. 1. 08:33
Nem írta FI, hogy mi a foglalkozása !
Eszem tízórait, majd ebédet is.
Egyébként ahogy én összeállítom a müzlit, abban minden van, ami kell a szervezetemnek, csak zöld levél nincs. És ezt eszem kb. 30 éve.
Miért kellene 3/4 napig éhezni ? Régen se a nyugdíjasok szedték a markot...
7. Regin_a (válaszként erre: 6. - Liliom10)
jún. 30. 21:44
Müzli!
Háromegyed napot tudnál vele kaszálni vagy markot szedni? :)
6. liliom10 (válaszként erre: 4. - Regin_a)
jún. 30. 21:40
A sörélesztőpehely is tartalmaz B- vitaminokat, és még jó illata is van. Én naponta teszek a müzlibe.
5. liliom10 (válaszként erre: 1. - Orgomari)
jún. 30. 21:38
Az idegeknek jók a B- vitaminok. A MilgammaN-et ajánlják a neurológusok.
4. Regin_a
jún. 30. 21:00
Felirt az orvos X gyógyszert szedem is. Kardilógus azt mondta, kár a sok pénzért, tesséh egy kis adag élesztőt venni, egy hétig eláll a hűtőben. Mindennap kis darabot letörve elszopogatva megvan a napi mindenféle B vitamin. Hiszek neki mert vagy 25 éve ismer időnként kezel, de mindig elfelejtemvenni a boltban az élesztőt
3. Gicus86
jún. 30. 20:18
Hol jelentkeznek a tünetek? Folyamatos, vagy időszakos? Esetleg cukorbetegségről tud e?
2. zsoffka002 (válaszként erre: 1. - Orgomari)
jún. 30. 10:28
Ideggyulladás okozza, neurológus felkeresése sürgősen! Sok minden oka lehet. Ha leírnád a tüneteidet.... Én is szenvedek tőle....
1. orgomari
jún. 30. 09:55
Akinek van neuropatiája, és égő fájdalmai, kérem írjon nekem. Mi használt, meddig szedte, most hogy van, mi okozta.
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni, hogy az izületi fájdalmak csökkenjenek?
- Vékonybél gyulladást (Chront) mindig kiséri hasmenés és milyen fájdalmakkal jár?
- Nagy fájdalmak kínoznak.Mi lehet ez?
- Fogzási fájdalmakra mit tudsz ajánlani? A Dentinox gél nem használ. :(
- Erős fájdalmak esetén is hónapokat kell várni egy CT-vizsgálatra?
- Fogorvosi fájdalmak ellen!?