Netfüggők! (beszélgetés)
Biztos azért, mert reklámnak minősül. Pedig volt olyan már, hogy egy anyuka kérte, hogy a gyerekére szavazzunk és hányszor megtette, mégis bent maradt. Na mindegy, ilyen az én szerencsém.
Marcsi kitörölték a bejegyzésed:S
Tegnap írt nekem Melinda barátnője, hogy Melinda jól van és a gépe rossz, majd jelentkezik.
Köszönöm szépen Krisztám!
Zsu biztos kapsz valamit.:))))
Marcsi tuti szavazunk!:)
Sziasztok.
Kriszta:mindenkienk jobbulást. Hogy tetszettek a Mikipoharak?
Judit:Jaj de jó, hogy minden rendben...
Én idén valószínű rosszkislány voltam, semmit se hozott a Mikulás....bár a saját Mikulásom nincs is itthon:( De már nemsoká jön.....alig várom.
sziasztok
Ma voltam védőnőnél, egy kilot híztam ami jó.remélem így is marad végig....
Szerdán megyek a maszek dokimhoz, remélem ott is mindent rendben talál. Megyek főzök.sziasztok
szép napot!
Sziasztok mindenki!
Remélem mindenki jól van!Patrik éjszaka hányt.:( Nekem szétmegy a fejem ettől a melegtől.De jól vagyunk.Lacinak meg a torka fáj.:S
Jó éjt!!!! Hiába vártam meg az éjfélt, nem lehet még szavazni. Most már le fekszem tényleg, mert nem fogok fel kelni.
Na jól van most már elköszönök tőletek, megyek még szavazni, de utána spuri az ágyba.
Jó éjszakát mindenkinek. Puszi. Sziasztok
Ráérsz holnap megcsinálni. És lehet karácsonyit is majd.
Kaptam Palitól egy csoki mikulást, de mire felhozta a kutyasétáltatásból összetört a zsebébe. De nem baj majd holnap megesszük.
Én lassan már nem ehetek, nem ihatok, mert megyek holnap a laborba.
Jó lett. Én már nem csinálom meg. Mindjárt éjfél. Aztán én is megyek aludni.
Én is benézek majd oda is.
Na azért én is tudok meglepetést okozni ugye?
Én a zselést szeretem és azokat, amelyek nem olyan émelygős édesek.
Milyet vesztek? Szalon cukrot?
Most már megvárom az éjfélt, és szavazok, ha sikerül.
Én rájöttem, hogy kell csinálni,csak a fotóm volt mindig nagy hozzá.
Na leírtam részletesen privátba Pista hogy kell tovább küldeni a saját fotóddal.
Nekem is sikerült másodszorra megcsinálnom. Először írtó nagy voltam, csak 1 szemem látszott. De másodszorra jó lett ugye Pista?
Köszönöm Móni és Marcsi a Mikulás bemutatót!:)))
Mi nem sikerül Marcsi? Tovább küldeni amit küldtem?
Majd holnap, ne is várdd meg. Puszika
Aludj jót!
Én holnap akarok venni szaloncukrot, mert mi is szeretjük.
Na most már megyek aludni, pedig jó lenne megvárni az éjfélt, mert akkor eltudom kezdeni a szavazást.
Azóta is próbálgatom csinálni, de nem sikerült eddig.