Netfüggők! (beszélgetés)
Nálunk is az megy. Ráadásul két csatornán vetítik, mert a helyi TV is azt adja, csak visszább van egy kicsivel.
Én is dolgozom holnap,meg szerdán.Utána vége erre az évre.
Nem sokan dolgoznak már a két ünnep közt.
Jó éjt a lefekvőknek!
Meg kolbászt, és pálinkát Pistám :))))
Jó éjszakát Kata neked is. Én majd szerdán megyek dolgozni.
Jó, de néhány szál szalámit azért rakok a szatyromba.:)))
Jó éjt mindenkinek, holnap is időben kell kelni, megyünk vendégségbe. Ha belegondolok, hogy sokan már dolgozni is mennek... (már akinek van hova)
Jó éjszakát Melcsi, álmodj szépet.
Nah csajok,én megyek az ágyikóba,kezdődik a kedvenc gyerekfilmem!Egy karácsony sem maradhat el betörők nélkül! :)))
Jó Éjt,reggel jövök,ha tudok! :DDD
Gyertek hozzám Szilveszterkor, akkor ihattok finom Egri bort :)))))))
Szia Kati! Köszönöm Neked is!
Ma már minden drága!Múltkor ittunk a termálban 2 kv-t 500 ft ért!Itt a kocsmában 130 ft a kv,tejszínhabbal,cukorral,mindennel együtt!
Azt nem, mert nincs bor. Zárva vannak. A tulaj meg nem kínált, ma felénk sem nézett. Majd holnap lesz bor, akkor nyitnak.
Jó drága volt az étterem, tegnap is nyitva volt, igaz ezt tudtuk, csak már tegnap is azért nem választottuk, mert rohadt drága.
Hű, ez fincsi lehetett. Egészségetekre. És bort nem ittatok?
Egries húsleves eperlevéllel, csárdagazda kedvence, házi csalamádé, és túros palacsinta.
Akkor jól láttad. Az ajándék kosarasnál magamat töröltem, mert nagyon csúnya, álmos voltam azon a képen. És nem akartam, hogy olyan csúnyán lássatok, ha bár tudom, hogy úgyis láttatok, de akkor is csak a kutyusokat hagytam meg.
Én évek óta nem járok a rokonokhoz.Megharagudtam az összesre!Mind képmutató!Én meg leszarom őket!:)))
Móni mit kaptál enni végül?
Az ajándék kosaras dologra gondoltam, ott két kép volt. A kutyás, az meg is van, meg te külön, az nincs fent.
Igen,azt olvasom,hogy apud szeret téged!Ilyenek az apák látod?:))
Mónika,megkérdezhetem,anyukád él még?Persze,ha nem akarsz válaszolni,nem kell,csak sosem említed meg!
Pedig én már hogy mennék! :)))
Én is a család miatt megyek el, mert sajna azt kell mondani, hogy szemetek velem. Apu az aki nem.
Hála nálunk nem kötelező. Sőt örülnek, ha nem megyünk, vagy nem kell jönni hozzánk sem.
Igen, szűk rá sajnos. Nálam soha nem lehetett hozzászólni a naplóimhoz. Jól áll neki, de sajna tényleg szűk már. Nem töröltem képet. Melyiket gondolod?
Sajnos Marcsi ha otthon maradunk, akkor kötelező menni vendégségbe. Hozzánk nem szoktak jönni karácsonykor, sem szilveszterkor.
Áhh én nem vagyok!Én rohadt jól szórakozok!Persze,én bunkó más kárán!Én azt mondom amit eddig,menni kell,ha lehet,ha tudsz/tok!
Én is elmentem volna,hidd el!
Látod?Nekem anyám egyik nap sem jött át,de még egy sms-t sem írt!Esküszöm,nem is bánom!Jó volt a kari,komolyan!Nyugi volt,minden!Soha nem volt ilyen nyugis karim! :)))
Annyiból viszont tényleg jó, hogy jól kialusszátok magatokat, nagyokat pihentek és azt csináltok, amit akartok.
Jaj de édes benne, egy kicsit már szűk rá nem?
Miért nem lehet hozzászólni? Jól áll neki, na nem azért mert én küldtem. :)))))
Mint ha töröltél volna képet. Jól látom? :))))
Szerintem nem kötelező elmenni vendégségbe és Nektek sem kötelező vendégeket fogadni.