Netfüggők! (beszélgetés)
én az a baj nehezen nyílok meg...és nehezen bízom meg az emberekben is..ezért el lehet ítélni,de igyekszem csiszolódni:)
mi a baj??szívesen meghallgatunk!
Nami, hidd el, mi nők ilyenek vagyunk, érzékenyek.
Most mondjam azt, hogy én már hónapok óta feszült vagyok, és érzem, hogy folytogat a sírás, de vissza tartom,már amennyire tudom.
Nem vagyunk egyformák, vannak olyanok, akik ezzel élik ki magukat, hogy bele kössenek a másikba.
Nem lehetünk mindenkinek szimpatikusak.
csak,hogy nem egy lett...de már nem rágódok ezen:)ugyanis új regiszrációm lett..újrakezdtem az egészet:)
örülök,hogy ti vagytok nekem:)és köszönöm is!
tudom,csak nem tett jót a sok stressz nekem...:(
most viszont úgy döntöttem tiszta lappal...újra kezdem:)és nem hagyom itt többet a barátaim...nagyon hiányoztatok erre a rövid időre is..és hatalmas könnyekkel sírtam...sajnálom...hirtelen döntés miatt volt..:(
Szia Nami! Örülök neki, hogy vissza jöttél, már mondtam neked jó múltkor is, ha valaki bánt téged, 1 személy, azért nem érdemes ki regisztrálni magad, és elmenned.
Én nem mennénk el 1 ember miatt.Itt nem bántunk téged, és ahol bántanak, azt hagyni kell a francba.
na itt vagyok, csak ez a net szépen elment. Aztán be telefonált Zsolt, és mondták, tudnak róla. De már ez van múlt hét óta.
12 db citrom van rajta, igaz most már csak 11 db, mert reggel egyet le szedtem, 10 sárga, és 1 zöld van rajta. Szerintem nem fog megfázni. 5 fokig bírja, de már itt bent melege volt, hiába csavartam le a fütőtestett, meg nyitottam ki az ablakot, száraz volt a levegő neki.
Éjszakára nem veszed be. Ne hogy megfázzon. Van rajta sok citrom?
Közben dominózni voltam.
Ki vettem az erkélyre ma a citrom fát, mert igen csak, össze pöndörödött a levelei, nem rég néztem, egy kicsit észhez tért, csak ez a szél nem kéne, mert így meg le fújja a leveleit. Már 1 citromot le szedtem ma, és azt tettem a teába. Érdekes a citrom, nincs benne mag, tiszta rostos.
Pedig egy ismerősöm mondta, hogy kéne neki a mag, hát ebből nehezen adok neki.
Szeretem a kutyákat is, és a gyerekeket is.
De tényleg nem tudok senkit, akit tudnék ajánlani.
Fél 11-re mentek hozzád, és te készen lettél addigra mindennel? Akkor te nagyon ügyi vagy.
Amúgy meg nem probléma, hogy nem maradt palacsinta, most úgy sem vagyok éhes. :)))))))
"nincs ilyen iskolám, "
Itt ez nem feltétel. Az utat meg fizetik és kutyájuk is van !
Öcsém, meg apu evett sajt krém levest, pirítossal.
Én akkorát röhögtem az étterembe, pincér hozta ki a savanyuságot, Zsoltnak káposzta salátát, apunak meg ecetes alma paprikát, erre a káposzta saláta lét véletlenül rá csurgatta, apu polojára, és nem vette észre a pincér. Ciki volt.