Netfüggők! (beszélgetés)
Amint tudod, a G-Mail-ban automatikusan meg orzi a kapott levelek kuldoje cimet...
Szeretnem, ha ugy gondolnatok ram, mint egy elokerult batyatokrol, semmiert nem sertodom meg, bar mit is mondhattok nekem, amig nem meregbol, azert nem sertodok meg, azt hiszem kronologiailag Maruszja is a kishugom lehetne.semmi rossz akaratot nem talalnatok bennem meg mikroszkoppal sem. A mi csaladunk olelos es arcra puszilos vaol, en ia a kuldemenyekben ahhoz tartom magam. Abszulutli nem vagyok formalis a kifelyezesekben, es mas protokolokban.
Ejnye, ejnye. Remélem, azóta beraktad a címtárba.
Jó éjt Timi. Én is megyek. Úgy hogy el is köszönök tőletek. Mindenkinek jó éjszakát. Puszi nektek.
De en kertem Monitol es volt oly kedves, hogy megosztotta velem, es en mar utanna ugy elpakoltam, hogy nyoma veszett, (egy darabig). :DDD
Látod, hogy ő sem tudja az enyémet, mégsem szégyelli. :)))
Katabogar1@
Rajta van az alaplapjan...
Kepzeld hogy jartam! Szegyenlem is bevallani!
A Tiedet leirtam egy pairra, es mivel nem volt az nap erdemleges amit kuldhettem volna, masnap a papirokat rendztem, elpakoltam a cimedet! Szegyeltem ujra kerni, azon fundaltam, talan Katanak irok, mert a cime kint van, es Ot kerem meg hogy tovabbitsa Neked. Es ha valaszolsz ra, akkor meg ugy is automatikusan jon a Tied.
De ujra es ujra atneztem a papirjaimat es megtalaltam, eloszor Pistae jott elo, de rajottem, a hibamra ujra. De sikerult ki egyenesitenem, hogy ne tudd meg trehanysagomat!!! :DDD
Basszus kulcs, nem esett le, nem vagyok még hozzászokva. :((
Csinálhatnának klasszabb jeleket is, nekem ezek nem tetszenek igazán... Igaz, ettől hoxa.
Az az e-mail cím is jó, ami az adatlapomon van, küldjétek arra, jó?
Na Doditól előbb ide ért a puszi, mint tőled Katám. Köszönöm szépen.
Az e-mail cím nem ért még ide :)))))
Hát tudom Kata, nekünk is félre kéne tenni ilyenekre, mert itt is bármikor beüthet a krakk. Sajna mi is minden tartalékot fel élünk.
Az enyemet elfogadod? :DDD
Kellett neked elmondani, hihihi !
Lehet, hogy te befejezted a témát, de majd folytatni fogja valaki más holnap :)))))))
Megkaptad, kár, hogy nem érezted. :))) Kérd el Zsoltitól, legyen ő a közvetítőnk.
{Rajta van az alaplapjan is}
Oh, Katanak nagyon nehez az electromos cime!!! :DDDD
Itt egy kicsit más a helyzet, meg kell gondolni mire költünk, jó lenne egy kis tartalék is, vészhelyzetre. Az én munkahelyem sem stabil, nem tudom, meddig lesz még meg, és sorolhatnám.
Hol a puszi? Nem kaptam meg. :))))))
Kata privátba el küldenéd újból az e-mail cimed. Nem mentettem el, és nem találom. Köszi.
Bakker, ez gáz... :)))))))))
Én még mindig azt mondom, gondold jobban át ezeket a dolgokat. Nem az öcséd 30. szülinapjára gondolok, hanem úgy általában, főleg, ha még kölcsön is kérsz rá. Inkább költsél többet magadra, a szeretetet olcsóbb dolgokkal is ki lehet fejezni.
Befejeztem a témát, puszi a homlokodra, te jószívű lány ! :)))
sajna sosem no"l be a fejem lagya...
de mar igy maradok, mig fel nem dobom a talpam...
Az orvos is azt mondta, jo hat a betegsegbol kigyogyul, es egeszseg is lossz, de rondos gyerek sosem lossz... :D
Nem sejt semmit. Jövőhét szerdán lesz a nagy nap. Régen szóba jött, amikor apuéknak akartam megszervezni, csak akkor nem jött össze.
Az öcsém sokkal jobban él anyagilag mint én, ő fukar, én meg jó szivű vagyok. :))))))
Ha valami jó, akkor küldd már el nekem is, légyszi. :)
Laptopra meg ne sajnáld, ha ilyet mond a párod, fogad el. Ne utasisd vissza.Én sokszor ezt tettem, és a fejemre vetik.
Nekem is amikor felajánlottak valamit, akkor mindig azt mondtam nem kell, utána meg bosszankodtam, hogy nem kaptam tőle semmit, mert jobban megtehetné, és akkor a fejemre hánytorgatták, hogy én fel ajánlottam, neked nem kellett. És igazuk volt. Mert mindig én akartam mindent megoldani.