Netfüggők! (beszélgetés)
Huuu , van ám ára.
Lehet már külföldön vannak, ki tudja...
Remélem meg lesznek, és nem csinálnak velük semmit. Elég értékesek. 150 ezer volt 1 kölyök. Chip volt bennük.
nem lehet ezt tudni , manapság sok mindenre képesek
Nagyon aggódok a kicsikért. Már el lettek adva, és az előleget is le tette a lehendő gazdi.
Eszembe jutott, nem-e ő lopta el. De mind kettőt? A barna majdnem úgy volt hogy megvesszük mi is.
Kata megkaptad a receptet?
Igen persze, meg is néztem szegénykék :(
Nem a mostani képek miatt mondom, úgy általában. Én is szoktam sokat fényképezni, és olyan jó, hogy rögtön fel tudom tenni... Csak ezért mondtam, a mostani képek ráérnek.
Akkor láttad Timcsy, mit raktam ki? A két kis kutyát el lopták, Magyarbánhegyesről, tenyésztőtől. Olyan mint az enyém. 2 hónaposak.
Igen, én is biztosan meg tudnám csinálni, de előbb az ő gépére teszi, aztán rá a pendrájvra, és utána teszem fel a laptopra. nem akartam cseszegetni a héten, mert tényleg szarul volt, és beteg volt, nem is internetezet.
Én ott is vagyok, mert ott is mindig történik valami :)
Elküldtem neked is Kata :.)))))
Oké Marcsi, készítünk. Veletek leszek minden nap, ahogy amikor Egerbe is voltam, illetve amikor Bélapátfalván amikor voltam, akkor is jelentkeztem. Most is fogok. észre sem fogjátok venni, hogy elutaztam. :))))))
Igen,egyébként tényleg ügyes a korához képest.:)
Nagyon ügyes fotós különben Paki.
Igen,mindjárt berakom a naplóba.Paki is sokat fotózott.:D
Én meg a FB-on megint nem voltam legalább 2 hete.
Annyira nem sürgős Kata! Egy pár napot tudunk még várni! Hétfőn úgyis elutaznak Mónikáék, addig meglesz, mert törlik a gépből az eddigieket. Mi is így szoktuk, mindig kitöröljük, ha feltesszük a gépre.
Igen sokat, ezért nem vagyok tejesen aktív mert elveszek itt a képek között :)
Holnap délután megyünk haza.
Jó lenne, ha megmutatná neked, és fel tudnád te is tenni, nem olyan nehéz, és nem kell rá várnod legközelebb. Csak egy ötlet volt...
Mónika, én is kérem a receptet, ha lehet. :))
Mi történt itt, mikor jöttök erre ???
OK, én türelmes vagyok. Akkor holnap, vagy vasárnap cserélünk képeket, jó?
Készítsetek sok fotót majd Ti is!
Zsoltit cseszegettem, hogy tegye fel a gépre már a képeket, még mindig a fényképező gépen van. Muszály lesz fel tenni, mert le akarok mindent törölni a gépről, hogy hétfőn utazunk. Egy kis türelmedet kérem Marcsi, remélem hétvégén megcsinálja.
Sok időt vesz el. Mikor jöttök Battonyára?
Nem kell emiatt problémáznod, hiszen isteni volt. Ne itt írdd le, hanem priviben majd amikor lesz időd, nem muszály most.
Itt vagyok most már én is !
Állandóan elvagyok veszve ezekkel a fotó készítésekkel :)
Persze drágám. Most írjam le? Itt vagy privátba?
Én még mindig röstelem, hogy össze esett a tiramisum, soha nem szokott, mindig lehetett szeletelni, lehet hogy tényleg az volt a baj, hogy a kerek alakú torta formába tettem,és amikor vettem le az oldalát, akkor megbolygattam.
Fényképről jut eszembe. Mikor küldjük egymásnak a fotókat? Nekem sajna nincs olyan, hogy ketten vagyunk, de Neked van, mert Zsolti vett bennünket.
Igen, útba is így esünk sorba.
Mónika egyszer leírod nekem a tiramisu receptjét? Annyira imádtam! Elmondani nem lehet, hogy mennyire és Pali is nagyon szerette, amit hoztam.
Kriszta csináltatok sok fényképet?
Gyere nyugodtan lesz bőven, én úgy sem ehetek. De azért megkóstolom.