Netfüggők! (beszélgetés)
Megyek aludni!Jó éjt!Puszi
Múlt héten ő is otthon volt, csak nem jött Csabára.
Óh, akkor egyedül jösz megint.
Ő sajnos nem tud velem jönni mert dolgozni fog :(
Ennek is meg van az oka.:DDDDD Túl sokat gondolkodsz!Kevsebb agykapacitás és nem leszel dilaj.:DDDD
Jó Éjt Móncsi !
Hát ennek a sz@r időnek nem örülök , attól független remélem jó lesz a hangulat !
Jó éjszakát, ha mész, gyógyuljál még egy kicsit, hogy teljesen legyél jól!
A FB-n fent vagy, beszélgetsz?
Én itt elköszönök. Mindenkinek jó éjszakát. Timcsy te meg vigyázz magadra, és érezd magad jól a hétvégén
Na bacca meg már megint nem tudok napozni mikor végre otthon leszek !!!
Mondjuk nem érdekel, mert nem megyek, mert mindent hallani fogok itt a szobába.
Ha eső lesz az nem jó, mert itt rendezvény lesz hétvégén.
Szia Kriszta! Én nálam meg már jó pár hónapja akkor idő változás van, mert dilaj vagyok, és hisztis, és depis.
Holnapra mindenképpen lehűl egy kicsit. De jön a hétvége, amikor még hűvösebb lesz. Milyen pipa voltam ilyenkor, amikor még dolgoztam. Mostanra már mindegy!
Itt is nagyon meleg van.Remélem azért reggelre kicsit lehűl a levegő.
Igen, holnapra már mondta, hogy jön az időváltozás. Most még nagyon meleg van. Nyitva van az erkélyajtónk és olyan illat van itt bent, most virágzik a hársfa és mi itt tele vagyunk hársfával. Eszembe jut a dal, hogy ..."a vén budai hársfák békésen suttognak..."
Maradjak itt, vagy menjek át a FB-ra, hol szeretnétek beszélgetni? Én ma fent maradok 1 óráig, mert olyan ajándékot bontottam, hogy dominóra egészen 1 óráig minden óra nekem.
Sziasztok!
Megvacsiztam.Kicsit fáj a fejem.Tuti jön az időjárás változás.Anyós is idegbajos volt,úgyhogy gyorsan el is jöttünk inkább.Itthon meg a gyerek hisztizett egy sort.Úgyhogy ma bünti mesemegvonás volt.
Igen, miután nyár van, így később megyünk le utólsót, mert akkor így tovább bírják. Korán pirkad reggel és akkor már le akarnának menni, így meg alszanak, ameddig mi.
Igen, most vacsiztam, mert ahogy fodrásznál voltam nem ettem meg a snackemet, csak amikor hazajöttem. Utána nem sokkal rá lementünk és ahogy feljöttünk, csak most vacsiztam. Sóskamártás volt tükörtojással, persze a tojást én még átsütöttem, mert látszódott a csirke szeme is benne, annyira nyers volt.
Kár hogy kevesen írnak :(
Akkor jó! Megnyugodtam :))))))
Én írtam, csak más nem írt, Kata is be köszönt, és mire feltettem a kérdést, eltűnt
Én senki vagyok? :)))))))))))
Eltűntem mert ma nem ír oda senki, így nem erőltetem én se a dolgot.
Egyébként vagyunk az FB-n, de nem ír senki, Timcsy, és Kata is eltűnt
Milyen későn mentek le mostanában sétálni a kutyákkal. Nem szoktatok ilyen későn menni.
Ilyen későn vacsizol Marcsi?
Sziasztok! Most jöttünk fel a kutyusokkal. Megnézem mi a vacsorám, azután jövök. Remélem még nem mentetek el aludni. Bizos a FB-on vagytok.