Netfüggők! (beszélgetés)
Nem tudom hogy sikeredett, de itt a DIGIS a hibás. Nálunk is rögtön volt.
Na ezt hogy sikerült?Nekem azonnal volt net.Nem is értem.:( Szegény Marcsi!
Sziasztok! Itthon vagyok, meg fürödtem, azóta el intéztem egy pár dolgot.
Sajnos rossz hírt mondok!!!!!
Marcsival beszéltem telefonon, ma kötötték be náluk a DIGIT, és nincs internetjük, és valószínű, hogy nem is lesz a hétvégén. Mondtam, hogy telefonáljanak be az ügyfélszolgálatra, de nem intéznek semmit, csórikám, most nem tud velünk sem beszélgetni, és dominozni sem tud. Nagyon pipa ő is, na meg én is. Hiányozni fog.
Sziasztok! Csak bekukkantottam. Most sütött ki a napocska, végre. Még bent vagyok a melóhelyen, de lehet, hogy majd nemsokára haza megyek, mert dolgom van. Majd este felé jövök.
Sziasztok !
Rám fért már egy kis plusz :)
Sajnálom hogy nincs jó idő, strandra mentem volna.
Szép napot mindenkinek!
Rossz ,őszies idő van.:(
Remélem azért vasárnap legalább az eső nem esik,mert így nem lesz állatkertezés.:S
Jó reggelt mindenkinek! Szép napot és hétvégét kívánok mindenkinek! Timcsynek jó hosszú hétvégéje van, de jó neki!
Jó reggelt mindenkinek !!!! Tudom, hogy véletlen volt a 4 puszi. :)) Szép napot nektek.
Ma gyalog jöttem dolgozni, mert tegnap itt hagytam a biciklimet, esett az eső, haza vittek. Szoknom kell, pedig csak kb. fél óra volt...
Mindenkinek szép napot kívánok!
Egész éjjel fújjt a szél, most reggel is, nagyon hideg van, lementem a kutyával gyorsan, ahogy feljöttünk, el kezdett esni az eső.
Jó reggelt mindenkinek! Kata drága megint megnevettettél. Véletlenül került oda a 4 puszi, de végül is jól sült el a dolog :))))))))))Amúgy meg nincs mit, máskor is a 4 puszi :))))))))))
Mónika, nem bonyolult, csak a meggyet utálom magozni.
hát látod:D nem baj,nem azért töröltem mert nem jártak ugyanis ma is volt bőven benne hsz...hanem magam miatt,mert én nem jártam!
Sziasztok!
Jó éjszakát mindenkinek!
Nami! Én sem jártam a klubba, nem tudom megmondani miért nem. Egyszerűen unalmas volt számomra, hiszen ide leírok mindent, mégegyszer ugyanazt meg nem célszerű, mert kizárnak.
Köszi a 4 puszit, neked is sok puszi, jó éjszakát mindenkinek, álmodjatok szépeket. :))
Jó éjszakát mindenkinek4 Puszi nektek
így döntöttem!
nem nagyon...3 hónapja talán 6 an írtunk a huszonvalamennyiből..
A többiek miatt meghagyhattad volna, vagy más sem írt oda?
Igen, ez így van, de én nem is másnak akarok megfelelni, nekem nem tetszik, mert tudom, más is lehetne. Főleg, hogy folyamatosan jön rám kg, nem jönnek rám a tavalyi cuccok, stb...
Na, de befejezem a témát, megyek mindjárt lépkedni a stepperen. :))
szia:)köszi itt minden ok,feléd?
mert én nem jártam oda,vagyis 2 naponta 1 hsz-t vagy nem sokat..szóval minek?:D én a péniszesen "garázdálkodom":D
Tudod egyet megtanultam az elmúlt pár évben.Lehet,hogy nem vagyunk tökéletesek,sem szépek,de mindig van olyan,akinek igy vagyunk a legjobbak.Lehetek sovány,vagy kövér,löttyedt,szottyadt stb.Mindig lesz valaki,aki csak a szépet látja bennem.
Sziasztok! Most jöttem és visszaolvastalak benneteket.
Szia Nami. Ezt én is akartam kérdezni? Miért törölted?